Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

do ludzi z POZNANIA i nie tylko:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

do ludzi z POZNANIA i nie tylko:)

potrzebuje zaopatrzyc sie w dwa STXy.Strona w przebudowie a mi sie spieszy...WIE KTOS GDZIE JA DOSTANE TE GLOSNIKI? tzn jakis sklep w Poznaniu lub internetowy??

Najprosciej na allegro. Jest kilku sprzedajacych ktorzy maja w ofercie caly asortyment STX. I w zasadzie z kazdym mozna sie dogadac co do ekspresowej dostawy.

Skomentuj

szukaj u takich ludzi jak elektroland, dspeaker

jesli nawet nie maja aktualnie wystawionych glosnikow, to napisz do nich albo zadzwon, moze da sie cos zalatwic

[ Dodano: 2004-11-24, 21:02 ]
      chociaz na stx.pl podany jest mail: stx@stx.pl napisz do nich, przeciez to ze strona jest w przebudowie to nie znaczy ze nie maja na stanie glosnikow :)

Skomentuj

A sprawdzałeś w "Trafos Volumen" na ulicy Grottgera 4A/12 ?
        http://free.polbox.pl/v/volumen/index1.html

Skomentuj

Do ludzi z Poznania!!! dajcie mi jakis czynny namiar tel. dom. lub kom do firmy JHC co kolwiek zebym mogl zlapac jakis kontakt z tymi pierd*** zlodziejami od ponad miesiaca leca mi 330zl albo Kingstony 512MB i nie odpisuja, maja wylaczony tel. raz laskawie odpisal jakis pajac ze pamiatki bedea i wysle na drugi dzien i wtedy wlasnie sluch znow zaginol, na medy nie ma sesu isc bo oni nawet nie wiedza co to myszka do kompa, a gdzie tam o pamieci z nimi gadac, prokuratura tez tutaj nic nie zdziala, ubezpieczenie na allegro tez nie przysluguje bo konto nie ma jeszcze pol roku, normalnie chyba mi pozostalo tylko jedno wyjscie, zebrac ziomkow przekulac te 300km w jedna strone no i zalatwic sprawe inna metoda, normalnie mi flakami przewraca od tego allegro!!! >:[

Skomentuj

micsta1, tak jak SLAWOMIR proponuje... to jest chyba na koncu Chełmońskiego...
            tak przy okazji... wiecie, ze ul. Chełmońskiego w Poznaniu przed wojną nazywała się Helmholtza??
            Helmholtz, to jak ktoś nie pamięta facet od rezonatora Helmholtza, na którego zasadzie działa bass-reflex.
            taka mała dygresja...

Skomentuj

oki wielkie dzieki bylem w Trafos Volumen...zarabisty gosc.do pogadania i rabacik mi dal.fakt przeplacilem i to sporo (w porownaniu z nowymi cenami na www.stx.com) ale i tak jestem zadowolony...:) nawet Tesle tam dostalem... zamowilem zwrotnicce. super sklepik.

NIE WIECIE CZY DHL SPRZEDAJE FORNIR W DETALU ??

Skomentuj

Czaruję...
              X