Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tatuaz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tatuaz

siema mam pytanko do ludzi ktorzy maja pojecie o rysowaniu chodzi mi o narysownie jakiegos fajnego tatuaza mysle o czyms taki moze dacie jakies propozycje
    Załączone pliki

Lubie tatuaze (bardziej rysowac na kartce) chociaz sam nie mam. Nie bede wklejal pojedynczo kazdego wzoru bo to by za duzo miejsca zajelo. Link do pliku ze spakowanymi wzorami. Glownie tribale.

http://members.lycos.co.uk/maciek555...ka/tatuaze.exe

A tutaj moze nie wzor ale fajne zdjecie :)

Skomentuj

dziki wielki jest kilka naprawde swietnych chyba skorzystam z nich ae jak masz cos jeszce to daj

pozdro

Skomentuj

tomck, ten drugi, albo czwarty walnij na łydę, przypakuj troszkę, ogol włoski i kup czarne BMW...

...taki tatuaż to fajna rzecz... ułatwia identyfikację zwłok w razie czego...

Skomentuj

chyba ze ktos ma taki sam w tym samym miejscu :P co prawda zadko sie to zdaza :)

wiesz co Zygmunt masz racje z ta identyfikacja ,czasem jak ginie ktos w wypadku i ma bardzo zmasakrowana twarz i nie da sie go zidentyfikowac to czasem takie znaki jak tatuaze ,blizny itp sa bardzo przydatne w identyfikacji :) ale nikomu nie zycze zeby cos mu sie stalo

pozdrawiam

Skomentuj

Tatuaz.... heh to zalezy jak zmasakrowane sa zwloki :) a co ze spaleniem ? wtedy tatuazu nieznajdziesz :) Dlatego jestem zwolennikiem niesmiertelnikow, kazdy powinien miec :) a na nim imie, nazwisko, adres, narodowosc i grupe krwi :) znacznie by to ulatwialo sprawe identyfikacji :)

Skomentuj

A jak ktoś chce zginąć i się nieujawniać :)

Skomentuj

Stempel, ma racje

Zygmunt, na lydce bede mial ten pierwszy i nie robie tego zeby mogli mnie identyfikowac i skad wiesz ze nie jestem przypakowany

Skomentuj

sorry... musisz być przypakowany, bo jak się zrobi tatuaż na chudzielcu, to po przybraniu masy zdeformuje mu się tatuaż...

Skomentuj

chyba nei wiesz ile trzeba nabrac masy zeby tatulaz sie rozszedl

Skomentuj

>>>TOMCk i wystawisz łokiec prze okno ze zlotym zegarkiem( musi byc kozacki bo nie bedzie tego efektu) i bluzka ze sciagaczem tak zeby bylo widac biceps i tauaz przy temp -30 stopni C i NIEZAPOMNIJ o NALEPCE na tylną szybe !!!!!!!
                      hehe
                      yeah kozak z Ciebie!!
                      ps. słuchasz może Disco Polo??

[ Dodano: 2004-12-03, 00:32 ]
                      zrób se pit bula albo chooligana albo mefisto z kolektorem wydechowym
                      yeah
                      gites ziomal z Ciebie
                      yeah

Skomentuj

:)))))))))))

Skomentuj

aryan, to ze ty chodzisz w dresie orczyku zasrany nie daje ci prawa wypowiadac sie na moj temat a to ze chce sobie zrobic dziare taka a nie inna to juz nie twoja pierdolony interes. sam masz pewnie nalepke na tylniej szybie w maluchu pewnie z cyklu "Pionner"

wiec jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to milcz dobrze ci radze !!!!1

[ Dodano: 2004-12-03, 20:30 ]
                          acha disco polo pewnie sluchasz sam a na innych zganiasz sam masz pewnie niskom samo ocene i jak komus ubilrzysz to czujesz sie lepiej ciekaew czy twarza w twarz byl bys taki modry i elokwetnynie sodze w gebie to kazdy jest mocny a zwlaszcza ty

[ Dodano: 2004-12-03, 20:35 ]
                          i jeszcze jedno we wsiadz do jakiegos pociagu na tym twoim dworcu i spierdalaj do tego swojego bialystoku oki !!

Skomentuj

ahhaha to zes mi odpisal:P zazdroscze bo mnie nie stac na robienie dziary,
                            chodze w dresach 9czasami, tylko bluzy, ale nie pdróby)
                            co do nalepexa to nie mam :( chcialem przykleic sobie ale nie moge nigdzie znalezc nalepki pionner lub alpine:/
                            wow skąd wiedziales ze słucham Disco Polo!? mam pare giga mp3 , pomio tego ze jestes wulgarny jak chcesz mogee przeslac Tobie pare mp3 boys , skaner, toples :P
                            >>>> co do zaganiania <<< to sie mylisz , NIKOGO nie zagonilem i jestem z tego dumny,
                            Nie mam niskiej samooceny i nie czuje sie lepiej jak komus ublize
                            twarzą w twarz, himenem nie jestem ale troszke sie robilo wiec :) pozatym ma sie warunki fizyczne, wiec w wiekszosci przypadków jestem elokwentny .
                            w gebie mocny akurat nie jestem:( za to w paru innych rzeczach tak:)
                            pojechałbym ale nie stac mnie na billet i zazdroszcze, pozatym jest adwent inie ma koncertów disco polo wiec nie mam po co

yeah Słucham DISCO polo yeah
                            pozdro
                            hehehe

Skomentuj

wiec jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to milcz dobrze ci radze !!!
                              nie strasz bo sie zesrasz
                              spierdalaj do tego swojego bialystoku oki !!
                              po co tak? to jest forum ...litosci ja czasami mam ochote powiedziec cos co bedzie wiecej niz pismem ale badz dorosly i mimo wszystko wykaz sie :) po ch*** to pisac takie rzeczy ?! :)
                              smiejmy sie i pomagajmy sobie ! :) ...bo to chodzi w tym wszystkim
                              >>>TOMCk i wystawisz łokiec prze okno ze zlotym zegarkiem( musi byc kozacki bo nie bedzie tego efektu) i bluzka ze sciagaczem tak zeby bylo widac biceps i tauaz przy temp -30 stopni C i NIEZAPOMNIJ o NALEPCE na tylną szybe !!!!!!!
                              to to nie twoj zas**** interes jak ktos wyglada a jak okreslasz kogos po wygladzie to Twoj zas*** problem i nie musisz sie z nami dzielic bo jak chcesz to zamieszcze swoja fote na forum i gwarantuje ze zmniesz zdanie na teat "dresow"

iiiiii to tyle Chooopaki i mam nadzieje ze po moim poscie pokaza sie fajne dupcie z tatoooo Yo

peace for all

Skomentuj

Jesoooo Panowie,!!!! Zawiodlam sie, po co tyle wulgaryzmow i nieuprzejmosci wzgledem siebie.
                                Kazdy ma prawo do odmiennosci.
                                Ja za jakis czas rowniez planuje tatuaz...Ale po tym co tu przeczytalam, jakos stracilam ochote na podzielenie sie informacjami o mscu jego przeznaczenia, potencjalnym wzorze, zadaniu paru pytan itp.
                                Naprawde NC !

Skomentuj

Mycha, nie zwracaj umwagi na tych ignorantow jesli ktos sie czyms wyroznia to trzeba go zgnoic po prostu polska mentalnosc ja chetnie sie dowiem co i gdzie chcesz sobie zrobic

pozdro

Skomentuj

Wedlug mnie dyskusja jest bezcelowa - tatuaz to sprawa indywidualna. Sam mam i nikogo nie powinno obchodzic czemu. Chcialem, zrobilem i nie zaluje. Tyle w tym temacie.

Skomentuj

mystical, jsli moge wiedziec to co i gdzie sobie strzeliles a jesli to zbyt osobiste pytanie to sorki

pozdr

Skomentuj

tomck, tribal na prawym ramieniu, mniej wiecej 12x25 cm. Zawsze chcialem i dla mnie to jedna z najlepszych from dekoracji ciala - natomiast wszelkiego rodzaju bizuterii nie trawie. Tudziez jakichs gwozdzi w nosie :|
                                        Kiedys moze sie odwaze wrzucic fotke :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X