Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

misiek88, jak oc spawcy to juz ac nie mozesz wykorzystac
    ona juz nie jest nasza sasiadka, napisalem wyzej skad jest
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

pisales cos o Pawła dziewczynie i troche namieszales a to chodzilo o ta kobiete ze to ona z kolobrzegu jest,co do AC niewiedzialem ze tak jest,wiekszosc kobiet niestety jezdzi bez wyobrazni i mamy pozniej takie skutki :)

[ Dodano: 2010-11-23, 23:31 ]
      tzn chyba z koszalina jednak :P a piszac dziewczyna miales namysli dziewczyne sprawce wypadku tak??:P nie chodzilo o Pawła dziewczyne bo chyba mieszalem osobe trzecia:P

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
        A dziewczyna od Pawla_Sz Kolobrzegu
        Zamieszczone przez pegelmesser
        Pawel chyba z Koszalina w sumie jest.
        a co tam drobne 40km roznicy :P

Zamieszczone przez misiek88
        pisales cos o Pawła dziewczynie i troche namieszales
        oojj nieeee!
        moja dziewczyna tylko jeden wieczor siedziala za kolkiem i skasowala tylko drzewko :mrgreen:
        na szczescie samochod zatrzymalo ogrodzenie sasiadow bo straty bylyby znacznie wieksze :P

Skomentuj

Wracając do tematu do mnie ramki też dotarły całe i zdrowe. Wielkie dzięki za załatwienie.

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=zuiZ-Z4UIPE :lol:

Myślałem że to to parkowanie :P

Skomentuj

Od ostatniej soboty od godziny ~12 również i ja dumnie promuję "nasze" forum

Czarny karawan na trasach Wadowice-Bielsko-Kraków-Oświęcim-Sucha Beskidzka... jakby co :cool:

Skomentuj

No i w końcu moje autko doczekało się nowych ramek (a właściwie wystarczyło wymienić tylko listewki) :)
                "307" można spotkać najczęściej na trasie Katowice-Gliwice. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentuj

Ja też dostałem ramki i jest wszystko OK dotarły w całości...

Skomentuj

odsiezam temat ale w celu zapytania o naklejki

bylby ktos chetny na naklejki DIYaudio.pl biale na bezbarwnej folii?
                    musze zamowic cos na tej aukcji http://allegro.pl/druk-bialy-na-foli...403160989.html ale potrzebuje jedynie formatu A4 a reszta by sie zmarnowala...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      odsiezam temat ale w celu zapytania o naklejki

bylby ktos chetny na naklejki DIYaudio.pl biale na bezbarwnej folii?
                      musze zamowic cos na tej aukcji http://allegro.pl/druk-bialy-na-foli...403160989.html ale potrzebuje jedynie formatu A4 a reszta by sie zmarnowala...
                      Piszę się, tylko ile i za ile?

Skomentuj

przeczytaj aukcje - z wyliczen wychodzi ze tanio bedzie

Skomentuj

Wziąłbym, ale nie białą bo mam srebrne auto :)

Skomentuj

ja bym wolal biale napisy na czarnej folii. ale niestety brak takich mozliwosci

---------- Post dodany o 17:29 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------

w zasadzie teraz tak przegladam te aukcje i moznaby zamowic czarne napisy na bialej folii

Skomentuj

Załóż nowy temat, pokaż wzór naklejki, kolor, wymiary, cenę i będziemy dopisywać się do listy
                              Myślę, że chętni znajdą się bez problemu.

Skomentuj

wzor naklejek jest tutaj a cene mozna wyliczyc z aukcji (od 10-20gr/szt przy jednym kolorze)
                                a listy chetnych teraz nie bede robil bo bedzie zamieszanie

predzej sam to zamowie i bede sprzedawal to co zostalo zeby sie nie zmarnowalo

Skomentuj

biore z 10szt
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie czy ktoś ma na zbyciu 2szt ramek?

Skomentuj

Ja mam jeszcze 2 szt, muszę sprawdzić czy są całe...napiszę w poniedziałek.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                        Ja mam jeszcze 2 szt, muszę sprawdzić czy są całe...napiszę w poniedziałek.
                                        Sprawdź jeśli tak to przygarnę z przyjemnością

---------- Post dodany o 20:00 ---------- Poprzedni post o 23:26 ----------

I jak tam LuSzTi? Masz coś dla mnie?

Skomentuj

Tak, mam jeszcze dwie sztuki. Odezwij się do mnie na PW.
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                                          X