Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czekamy z niecierpliwością :smile:

Skomentuj

LuSzTi, są już ramki u Ciebie?
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Niestety dopiero w poniedziałek, nie zdążyli ich zrobić przed jakimś wielkim zamówieniem, ale wczoraj dostałem fakturę do zapłacenia, zapłaciłem i dziś miały wyjść od nich więc w poniedziałek będą u mnie. Nie omieszkam pokazać fotek.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

No to zapodawaj foty.

Skomentuj

Widać ramki i popakowane już paczki. Jeśli uda mi się jutro wcześniej wyjść z pracy to wyślę je jutro, jeśli nie to dopiero w poniedziałek.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

No to super, ramki prezentuja sie okazale!

Skomentuj

Ramki zostały dziś wysłane przez moją lubą, ponieważ ja mógłbym je wysłać dopiero w piątek. Do końca tygodnia paczki powinny dojść. Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni :wink:

Skomentuj

do mnie dotarły i jestem zadowolony, dzięki za fatygę :) pozdrawiam

Skomentuj

do mnie tez dotarly
                    dzieki
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Do mnie również doszła paczka, dziękuję za realizację zamówienia :smile:

Skomentuj

Dzięki, też dostałem wczoraj. Jutro montaż :twisted:

Skomentuj

A ja jeszcze czekam... czyzby znow nasza kochana poczta dała du..y?

Skomentuj

Do mnie też ramki dotarły. Jakość pierwsza klasa.
                            Bardzo dziękuję :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                              A ja jeszcze czekam... czyzby znow nasza kochana poczta dała du..y?
                              Wszystkie paczki poszły jednego dnia, więc może warto wybrać się na pocztę i się dowiedzieć. Jakby co to na PW podam numer nadania.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi
                                więc może warto wybrać się na pocztę i się dowiedzieć.
                                Dokąłdnie tak.
                                Zamieszczone przez LuSzTi
                                Jakby co to na PW podam numer nadania.
                                Nie potrzeba.

Skomentuj

Witam do mnie paczuszka dotarla dziekuje :) Pozdrawiam

Skomentuj

pegelmesser, nie jestes sam :P

Skomentuj

wlasnie mialem napisac, ze jak pegelmesser, "odzywa" sie do kurira tak jak na forum to sie nie dziwie ale teraz to juz nie wiem....
                                      Pawel S., to ty musisz byc tak samo nie mily :wink:
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, akurat ja nie narzekam na poczte, coraz czesciej na kurierow (poza GLS)
                                        zawsze do mnie paczki i listy szybko dochodza. wyglada na to ze po drodze cos sie przydazylo

Skomentuj

Ja dostałem awizo w piątek. Nie zdążyłem na poczte odebrać.
                                          Dzięki LuSzTi,
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X