To musi być w wersji jasnej do ciemnych lakierów i ciemnej do jasnych lakierów :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ramka pod tablicę rejestracyjną
Collapse
X
-
Porozumiałem się z Q i niedługo dostanę logo w rastrze więc później opracuje jakieś projekty wektorowo (pod cięcie) i wrzucę projekty na forum. Prosiłbym o podrzucanie pomysłów i wizji jak widzicie taką naklejkę.
Od siebie mogę dodać, że standardowa ramka miejsca na zadruk ma wymiary 509x19mm z czego wynika, że naklejka powinna mieć troszkę mniejszą wysokość, ok 16-17mm.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTiPorozumiałem się z Q i niedługo dostanę logo w rastrze
Zamieszczone przez LuSzTiProsiłbym o podrzucanie pomysłów i wizji jak widzicie taką naklejkę.
Zamieszczone przez adam1980Mam w domu ploter i kilka innych sprzętów niezbędnych do zrobienia naklejek, koszulek z nadrukami, kalendarzy itp. Jeśli wzór zostanie wybrany to mogę zając się wykonaniem całości po kosztach.
adam1980, jaki koszt koszulek z nadrukiem przod/tyl?
poprzednio wyszlo chyba ok 30zl/szt
Skomentuj
-
Piszę to po raz kolejny i proszę o zapamiętanie raz na zawsze, że to ja projektowałem logo diyaudio :mrgreen: I właśnie logo zaprojektowane przeze mnie jest wykorzystywane na forum jak i na koszulkach itp.
Jeśli potrzeba jakieś konkretne rozmiary itp. możecie do mnie się zgłaszać.
Jeśli potrzeba to logo w wersji wektorowej również mogę się tym zająć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90że to ja projektowałem logo diyaudioAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Przy koszulce cena zależy od gramatury materiału i wielkości „naklejki”. Musiał bym znać wielkość nadruku i ilość kolorów ( w 30 zł powinniśmy zmieścić się z dobrą koszulką – a o ile mniej wyjdzie dokładnie mogę napisać jak poznam wymiary loga ) flock i flex są droższe od koszulek więc wielkość napisu i ilość użytych kolorów wpłynie na cenę. Jeśli chodzi o naklejki ploterowe to na koszt składał by się koszt folii i transferu. Jeśli dostał bym projekt w krzywych to wykonanie zajmie najwyżej kilka dni. Koszulki, flex i lock mam na stanie a po folie zawsze mogę podjechać do lambdy. Do poniedziałku przebywam w szpitalu – ale jeśli byli by chętni to w przyszłym tygodniu można by pozbierać zamówienie i zacząć działać.
Skomentuj
-
Opracowałem logo w krzywych, tak na szybko zrobiłem takie coś. O podpisie, który jest w logo "DO IT YOURSELF" przy małych naklejkach można zapomnieć, przy dużych raczej też.
Oglądajcie, krytykujcie i dawajcie pomysły jak taka naklejka miałaby wyglądać.
Na górze jest czyste logo, poniżej różne wariacje...
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
ramka zrobiona w 2 min...przydałoby się jakieś chwytliwe hasło żeby je na ramce umieścić, pełne pole ma 509x19mm, naklejka ma 16mm wysokości, szerokość wychodzi z proporcji
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Trzecie od dołu, oczywiście lewa kolumna.
Kształt krawędzi górnej jak wykres charki z opadaniem po stronie basu i supertweeterem ciągnącym do 30kHz a kształt krawędzi dolnej prawie jak wykres impedancji rosnący w kierunku wysokich częstotliwości... OK, poniosło mnie :razz:
Czarne tło, napis koniecznie biały a nie przezroczysty i do tego jeszcze biała obwódka po zewnętrznej całego kształtu - bo inaczej na czarnej karoserii nie będzie widać... czyli tak jak trzecie od dołu w prawej kolumnie tylko negatyw... ale namieszałem :razz: ale chyba wiadomo o co chodzi
I jeszcze może bardziej rozciągnięte w poziomie... piszę się na 4 sztuki
[ Dodano: 2010-04-24, 00:52 ]
LuSzTi, a może właśnie bez hasła - sam adres jest bardziej intrygujący. To tak jak w zwykłej reklamie - jak powiedzą wszystko to ludzie to przyjmą, przemielą i wyleci drugą stroną, jak nie jest wiadomo do końca o co chodzi to całość staje się "intrygująca". Pamiętasz pierwszą kampanię reklamową Heyah?... ale OK, tutaj przecież nie chodzi o samą reklamę tylko o "przynależność". Pomyślcie, stoi sobie forumowicz w korku w mieście, pomstuje na czym świat stoi a tutaj widzi na samochodzie przed sobą taka naklejkę - chyba fajne uczucie
Skomentuj
Skomentuj