Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To musi być w wersji jasnej do ciemnych lakierów i ciemnej do jasnych lakierów :)

Skomentuj

Porozumiałem się z Q i niedługo dostanę logo w rastrze więc później opracuje jakieś projekty wektorowo (pod cięcie) i wrzucę projekty na forum. Prosiłbym o podrzucanie pomysłów i wizji jak widzicie taką naklejkę.

Od siebie mogę dodać, że standardowa ramka miejsca na zadruk ma wymiary 509x19mm z czego wynika, że naklejka powinna mieć troszkę mniejszą wysokość, ok 16-17mm.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mam w domu ploter i kilka innych sprzętów niezbędnych do zrobienia naklejek, koszulek z nadrukami, kalendarzy itp. Jeśli wzór zostanie wybrany to mogę zając się wykonaniem całości po kosztach.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi
          Porozumiałem się z Q i niedługo dostanę logo w rastrze
          ale przeciez to bart je projektowal

Zamieszczone przez LuSzTi
          Prosiłbym o podrzucanie pomysłów i wizji jak widzicie taką naklejkę.
          im prosciej tym lepiej - na drodze nie ma czasu na wpatrywanie sie w naklejke i myslenie co to przedstawia

Zamieszczone przez adam1980
          Mam w domu ploter i kilka innych sprzętów niezbędnych do zrobienia naklejek, koszulek z nadrukami, kalendarzy itp. Jeśli wzór zostanie wybrany to mogę zając się wykonaniem całości po kosztach.
          i dopiero teraz sie odezwales? gdzie byles jak koszulki zamawialismy? :lol:

adam1980, jaki koszt koszulek z nadrukiem przod/tyl?
          poprzednio wyszlo chyba ok 30zl/szt

Skomentuj

Piszę to po raz kolejny i proszę o zapamiętanie raz na zawsze, że to ja projektowałem logo diyaudio :mrgreen: I właśnie logo zaprojektowane przeze mnie jest wykorzystywane na forum jak i na koszulkach itp.

Jeśli potrzeba jakieś konkretne rozmiary itp. możecie do mnie się zgłaszać.

Jeśli potrzeba to logo w wersji wektorowej również mogę się tym zająć.

Skomentuj

Pawel S., coś CI się pomyliło to nie jest mój projekt :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                że to ja projektowałem logo diyaudio
                w takim razie poproszę wektorowo albo czcionkę, albo nazwę czcionki, dalej już podziałam
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

:idea: to i może jeszcze koszulki do tego :mrgreen:
                  dawno nie było
                  jak szaleć to szaleć
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Na koszulke bym sie pisal :) Z logiem i nickiem z forum

Skomentuj

Przy koszulce cena zależy od gramatury materiału i wielkości „naklejki”. Musiał bym znać wielkość nadruku i ilość kolorów ( w 30 zł powinniśmy zmieścić się z dobrą koszulką – a o ile mniej wyjdzie dokładnie mogę napisać jak poznam wymiary loga ) flock i flex są droższe od koszulek więc wielkość napisu i ilość użytych kolorów wpłynie na cenę. Jeśli chodzi o naklejki ploterowe to na koszt składał by się koszt folii i transferu. Jeśli dostał bym projekt w krzywych to wykonanie zajmie najwyżej kilka dni. Koszulki, flex i lock mam na stanie a po folie zawsze mogę podjechać do lambdy. Do poniedziałku przebywam w szpitalu – ale jeśli byli by chętni to w przyszłym tygodniu można by pozbierać zamówienie i zacząć działać.

Skomentuj

i tak będę opracowywał logo w krzywych więc to nie będzie problem

Skomentuj

Logo dostarczę w piątek, w południe. W tym momencie jestem poza domem.

Skomentuj

cudny90, bart faktycznie mi sie cos pomylilo... :roll:
                            ale wiedzialem ze ktorys z tych co mam na GG :P

Skomentuj

Opracowałem logo w krzywych, tak na szybko zrobiłem takie coś. O podpisie, który jest w logo "DO IT YOURSELF" przy małych naklejkach można zapomnieć, przy dużych raczej też.

Oglądajcie, krytykujcie i dawajcie pomysły jak taka naklejka miałaby wyglądać.
                              Na górze jest czyste logo, poniżej różne wariacje...

Skomentuj

Jak dla mnie, najlepsze w kształcie - drugie od góry.

Skomentuj

mi podoba się najbardziej trzecie, ale to jest tylko tak na szybko namachane....ja czekam na propozycje.... :P

Skomentuj

Na białym tle najlepiej, drugi od góry,a na ramkę do rejestracji masz coś opracowane?

Skomentuj

Trzecie od góry :P
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

ramka zrobiona w 2 min...przydałoby się jakieś chwytliwe hasło żeby je na ramce umieścić, pełne pole ma 509x19mm, naklejka ma 16mm wysokości, szerokość wychodzi z proporcji

Skomentuj

Trzecie od dołu, oczywiście lewa kolumna.

Kształt krawędzi górnej jak wykres charki z opadaniem po stronie basu i supertweeterem ciągnącym do 30kHz a kształt krawędzi dolnej prawie jak wykres impedancji rosnący w kierunku wysokich częstotliwości... OK, poniosło mnie :razz:
                                          Czarne tło, napis koniecznie biały a nie przezroczysty i do tego jeszcze biała obwódka po zewnętrznej całego kształtu - bo inaczej na czarnej karoserii nie będzie widać... czyli tak jak trzecie od dołu w prawej kolumnie tylko negatyw... ale namieszałem :razz: ale chyba wiadomo o co chodzi

I jeszcze może bardziej rozciągnięte w poziomie... piszę się na 4 sztuki

[ Dodano: 2010-04-24, 00:52 ]
                                          LuSzTi, a może właśnie bez hasła - sam adres jest bardziej intrygujący. To tak jak w zwykłej reklamie - jak powiedzą wszystko to ludzie to przyjmą, przemielą i wyleci drugą stroną, jak nie jest wiadomo do końca o co chodzi to całość staje się "intrygująca". Pamiętasz pierwszą kampanię reklamową Heyah?... ale OK, tutaj przecież nie chodzi o samą reklamę tylko o "przynależność". Pomyślcie, stoi sobie forumowicz w korku w mieście, pomstuje na czym świat stoi a tutaj widzi na samochodzie przed sobą taka naklejkę - chyba fajne uczucie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X