Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podoba mi się Jaka cena wykonania
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Świetnie się prezentuje :smile: To jest naklejka, czy nadruk?
      Jeśli jest to naprawdę trwałe to jestem jak najbardziej "za".

Skomentuj

Technika to wycinanka ploterowa. Czarne litery przeniesione transferem na białą folie. Przy dokładnym wyklejeniu nawet myjka ciśnieniowa nic temu nie zrobi. Koszt materiału to ok 2 - 3 zł na jedną tablice rejestracyjną. Niestety nie mam cennika folii pod ręką aby dokładnie wyliczyć.

Skomentuj

Długo wytrzyma taka folia? Tzn. czy po pierwszym deszczu nie odpadnie?

Skomentuj

to jest folia, z której klejone są wszelkiego rodzaju reklamy, u ojca na aucie jeździ już ze 3 lata...warto też pogadać jeśli chodzi o cięcie żeby folia była "wylewana" - jeszcze lepsza jakość

ja mam we wtorek dostać wycenę ramek z drukiem...tak w razie czego
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi
              Chętnie zaczekamy :)

Skomentuj

Ooo, miodzio to nawet ja chyba się skuszę na taką ramkę, mimo, że nie mam auta a co tam, mamie zamontuje - niech jeździ

Skomentuj

i?

Skomentuj

Co tak ucichło?
                    Zamieszczone przez LuSzTi
                    Ale który wtorek? :smile: Dowiedziałeś się coś nowego?

Skomentuj

Trochę czasu upłynęła, ale niestety nie mogłem wcześniej się tym zająć.

Dziś mam wycenę. Minimalne zamówienie bez doliczania kosztów przygotowalni to 100szt, czyli 50 kompletów.
                      Ramka wyglądałaby prawie tak jak na projekcie kolegi cudny90, zmiana polegałaby na tym, że nie byłoby w w tle loga diyaudio.
                      Cena za szt to 2.75zł.

W przypadku mniejszego zamówienia niż 100szt dochodzi koszt 95zł, który trzeba będzie podzielić na tę mniejszą ilość, czyli koszt jednej ramki to 2.75zł + 95zł/X szt.

Jeśli chcielibyście ramki z logiem w tle to minimalne zamówienie to 50szt, czyli 25 kompletów.
                      Koszt jednej ramki to 3.55zł

Do powyższych rozważań trzeba dodać koszt 10zł za przesyłkę ramek do mnie oraz oczywiście koszt przesyłki ramek do Was.

Ramki zamówione będą w firmie UTAL, największego polskiego producenta ramek pod tablice.

Jeśli zamówienie miałoby dojść do skutku to parę moich zasad:
                      1 robimy listę chętnych - termin zakończenia się uzgodni
                      2. po zamknięciu listy wszyscy chętni dostaną PM z numerem konta i wpłacają pieniądze
                      3. zamawiam ramki po tym JAK WSZYSCY Z LISTY wpłacą pieniądze, więc jak ktoś nie ma i nie będzie miał pieniędzy do czasu realizacji to niech nie wpisuje się na listę i nie blokuje zamówienia innym
                      4. jak przyjdą ramki, pakuję i wysyłam je do wszystkich
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wydaje mi się, że lepiej jak zdecydujemy się na wersję droższą z logo bo wtedy łatwiej można sprzedać (czyt. mniejsza ilość). Różnica w cenie nie jest duża, więc myślę, że warto. Może nawet zdecydowałbym się na 2 komplety :)
                        A czy jest możliwość zamówienia naklejki (nie na ramkę) z logo forum, której wersja również była przedstawiana w tym temacie?

Skomentuj

ja bym chcial naklejke z logo stronki - ramke bym olal...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            ja bym chcial naklejke z logo stronki - ramke bym olal...
                            Podpisuję się pod tym. To jak będzie z tymi zwykłymi naklejkami?

Skomentuj

Hallo to jak z tą listą chetnych??

Skomentuj

A to jeszcze nie zrealizowaliscie tego tematu? No bez jaj...

Skomentuj

trochę tu było awantur więc pewnie się niektórym odechciało... :neutral:
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

była wycena na ramki, nikt się nie zdecydował...
                                    naklejki były zaprojektowane, ale później kolega cudny90 się wtrącił i wrzucił swoje 5 groszy w projekty więc ja przestałem się tym zajmować...jak widać kolega cudny90 tematu dalej nie pociągnął więc sprawa się rozmyła...
                                    wrzucam jeszcze raz swoje projekty:

z tego co pamiętam to były głosy żeby zamówić naklejki 3 od góry po lewej stronie.
                                    Jeśli będzie zainteresowanie to mogę zrobić wycenę i zająć się zamówieniem.

Skomentuj

LuSzTi, 3 od góry po lewej, zrób wycenę
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No tak zrób wycene...

[ Dodano: 2010-09-13, 12:49 ]
                                        A tak wogóle to wkońcu jaki projekt będzie zrobiony??

Skomentuj

No przecież ktoś tu wrzucił zdjęcie gotowej ramki z moim projektem ... Elegancko to wyglądało i wszystkim się podobało.

Skomentuj

Czaruję...