Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie i w jakiej cenie dostać FULLRANGE STX ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy wiesz co znaczy słowo "fullrange"?? Znaczy "szerokopasmowy". Czyli Twoje pytanie brzmi: Gdzie dostać głośnik szerokopasmowy stx? Tylko nie napisałeś jaki model głośnika :lol:

Skomentuj

No ciekawe jaki model :) naprawdę trudne pytanie
      nEczek, musisz odezwać się do użytkownika forum audiohobby.pl o nicku "lancaster" on prowadzi ich sprzedaż. Cena to 150zł od sztuki. (cholera wie czemu STX nie umieści ich po prostu na stronie, nie rozumiem tego ani trochę, ale nie znam sprawy więc nie będę tutaj lał wody na ten temat, może są jakieś powody... )

Skomentuj

Bo STX tylko je produkuje dla konkretnych odbiorcow, a rynkowa nazwa tego glosnika jest troszke inna. Moze kiedys bedzie oficjalnie dostepny pod marka STX? Nie mam pojecia.

http://audiohobby.pl/topic/7/5032/1

Skomentuj

Bo z tego co wiem STX zaprojektował i robi je na zlecenie Lancastera. Lancaster wspominał coś, że niedługo ma uruchomić swoją stronę na której wszystkiego będzie się mogło dowiedzieć szersze grono audiodiyowców Podał nawet adres www.cubeaudio.eu ale strona jeszcze nie działa. Na razie głośniki rozprowadza tylko na zapisy - pod koniec kwietnia ma realizować najbliższe zamówienie.

[ Dodano: 2010-04-24, 16:40 ]
          Pogromca mitow, ubiegłeś mnie Czyli z tego co piszesz to nawet chyba nie Lancaster jest ich głównym winowajcą, heh

Skomentuj

Z tego co pamietam, to sa zamowienia na rynek zagraniczny na ten glosnik. Tak wiec nie tylko dla Lancastera. Chociaz nie ma co pisac jakis zaslyszanych informacji, niepotrzebnie siac plotki :)

Skomentuj

To raczej lancaster będzie chciał je sprzedawać za granicę. A dlaczego on je sprzedaje? Miał swój "udział" w powstaniu i tworzeniu tego głośnika.

Skomentuj

one są zrobione na zlecenie lancastera przez stx-a. Stx nie może ich sprzedawać bo taką mają umowę.
                btw: warto zainwesować
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                  one są zrobione na zlecenie lancastera przez stx-a. Stx nie może ich sprzedawać bo taką mają umowę.
                  Czyli teraz wszystko jasne

Skomentuj

wystarczylo tylko przeczytac watek z audiohobby ktorego link juz byl podawany kilka razy... :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                    X