Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF Łódź

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MDF Łódź

Orientuje się ktoś gdzie w Łodzi kupię docięty na wymiar (dokładnie) MDF najlepiej 18mm?

sam szukałem MDF-u w Łodzi i nie znalazłem :(
    nie wiem czy wysyłka wchodzi w grę ale tu masz sklep internetowy gdzie tną na wymiar, frezują, oklejają itp:
    http://stolarze.com.pl/

Skomentuj

Zamieszczone przez R.E.Durka
      nie wiem czy wysyłka wchodzi w grę ale tu masz sklep internetowy gdzie tną na wymiar, frezują, oklejają itp:
      http://stolarze.com.pl/
      ja tam kiedyś chciałem kupić, z wysyłką nie ma problemu, tylko trzeba kupić cała płytę, oni ci wszystko dotną na wymiar ale za to co dostanie z całej płyty też musisz zapłacić...

Skomentuj

Dość drogo to wyjdzie - cała płyta ok 150 zł, + cięcie wysyłka

Skomentuj

No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:

Skomentuj

a jak nie ma takiego grubego to można kupić dwa cieńsze i skleić...
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161
              No, nie ośmieszajcie się. Przecież macie tam Castoramę i Liroy Merlin tam bardzo ładnie przycinają na wymiar... :roll:
              tam wytną na 100%

[ Dodano: 2010-05-05, 22:18 ]
              Zamieszczone przez lklukasz
              myślę że z 18 mm. nie powinno byc problemu

Skomentuj

Zamieszczone przez Seba727
                Zamieszczone przez lklukasz
                myślę że z 18 mm. nie powinno byc problemu
                Nie ma takiego (a przynajmniej się nie spotkałem). jest 19mm i uwierz mi przy składaniu robi to różnicę te 1 czy 2 mm :neutral:

Skomentuj

Są zarówno 18mm jak i 19mm.

6, 8, 10, 12, 16, 18, 19, 22, 25, 28, 30, 38, 44.

Skomentuj

W castoramie na dziale drewno pracuje mój dobry kolega i nieraz go pytałem czy mają MDF - za każdym razem mówił, że nie mają - przed chwilą do niego dzwoniłem - nie ma w żadnej Casto w Łodzi

W Leroy Merlin mają jedynie 10-12 mm - trzeba by sklejać

Skomentuj

no i co z tego skoro tam mają tylko wiór, HDF, i OSB :evil:

Skomentuj

:shock: W Warszawie w każdej Castoramie i Liroy można kupić 16 i 19 MDF. A OBI?

Skomentuj

jest, znalazłem w Łodzi 19mm mdf, jak dobrze pójdzie to w sobotę śmigam złożyć zamówienie

Skomentuj

:shock: W Warszawie w każdej Castoramie i Liroy można kupić 16 i 19 MDF. A OBI?
                            jest zupełnie odwrotnie
                            mieszkam obok Liroya i w Arkadii mają tylko mdf 10mm

a właśnie w obi kupuję zawsze 19mm

Zamieszczone przez ralfb
                            W Leroy Merlin mają jedynie 10-12 mm - trzeba by sklejać
                            no i co z tego, że trzeba kleić? Kup 2 szt i sklej. Tylko do wymiaru skrzyni dodaj 1 czy 2mm przecież to żadna różnica.
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ralfb, a mógł bym zapytać gdzie znalazłeś bo też będę potrzebował a nie wiem gdzie się udać w Łodzi.

Skomentuj

http://www.drewnofh.internetdsl.pl/kontakt.htm

Skomentuj

W Obi na Szparagowej mają - w/g informacji uzyskanej wczoraj jeszcze ponad 20m płyty 19mm.
                                  Około 21 zł ma m.kw, tną z dokładnością do 1mm (pewnie standard)

Skomentuj

Czaruję...
                                  X