Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupić MDF w Gdańsku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie kupić MDF w Gdańsku

Witam
    Pytanie jak w temacie. Gdzie kupić MDF najlepiej 22mm w Gdańsku lub trójmieście?
    pzdr

W Castoramie ale nie gwarantuję, że będą mieli na stanie wszystkie grubości. Ja trafiłem taki dzień, kiedy mieli tylko 16mm.

Skomentuj

Dzwoniłem już do castoramy-nie mają wogóle mdf-u, znalazłem w obi ale 19.0mm (46zł/m2), a wolałbym 22mm.

Skomentuj

to kup 2 jakieś cieńsze i sklej. Cieńszy łatwiej kupić.
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

KORKALHOM,

swojego czasu mieli w castoramie na Osowie, hmmm ka kupowałem na składzie opałowym, ale nie wiem czy jeszcze tam istnieje ta stolarnia

Skomentuj

Za galerią bałtycką, za wiaduktem od razu skręt w lewo - tam gdzieś kiedyś była całkiem spora stolarnia - pojedź, poszukaj i zapytaj.

Skomentuj

W castoramie na Osowej napewno mozna dostac bo sam sie zaopatruje tam. Dostepne maja trzy grubosci 6mm, 10mm i 16mm.

Skomentuj

Już po sprawie, właśnie kupiłem płyty w obi-równo docięte na wymiar, nie trzeba kupować całej płyty. Cena za 1m2=46zł, tak więc płyty na dwa pudła 30l kosztowały 154zł.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Zamieszczone przez KORKALHOM
                  Cena za 1m2=46zł, tak więc płyty na dwa pudła 30l kosztowały 154zł
                  :shock:
                  jak dobrze ze ja nie kupuje w marketach i wychodze na tym lepiej
                  KORKALHOM, na przyszlosc jak juz musisz placic tyle za MDF to kup go tylko na to co frezujesz. reszta z wiorowki

Skomentuj

Nie na temat...
                    Swoją drogą strasznie duża rozbieżność cen pomiędzy poszczególnymi marketami OBI, ja ostatnio w Kielcach płaciłem 35zł/m^2 za 19mm MDF.

Skomentuj

Nie na temat...
                      w Warszawie też kosztuje 46zł pus 2 złote za wycięcie jednej formatki. Porażka!
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                        20-25zl za 18mm z cieciem :mrgreen:

Skomentuj

Może przyda się komuś ta informacja, więc: W Gdańsku Oliwie na ulicy krzywoustego 25 przy rynku jest sklep drzewny. Wczoraj kupowałem tam płytę MDF 19 z przycięciem. Cena za metr kw. 33zł, co w porównaniu z 46zł w Obi bardzo miło mnie zaskoczyło. Płyty zostały przycięte z tolerancją wymiaru do 1mm.

Skomentuj

KORKALHOM a maja jakies naturalne drewno na wymiar ciete aby wykorzystac jako boczki do wzmakow ?

Skomentuj

dolphin123, ja tam jakieś kawałki widziałem

Skomentuj

Najlepsze plyty hdf

Ja kupowałem płyty w skladzie Siekierki www.siekierki.com.pl, raczej nie polecam takich sklepów jak obi, castorama itp mają naprawdę kiepski towar

Skomentuj

A jak to się ma do Gdańska?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                    A jak to się ma do Gdańska?
                                    około 350km:lol:

Skomentuj

Jak ktoś kupuje duże ilości to może sobie kupić całą płytę w sklepie BAT - kawałek za Rębiechowem. 189zł za całą płytę 2800 x 2100 22mm. Plus jest taki że mają tam maszynę do cięcia i można sobie za free przyciąć. Minusem jest to że trzeba kupić całą płytę

Pozdr

Skomentuj

Czaruję...
                                      X