Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaką/gdzie kupić obudowe do UniAmpa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz
    z tego co widzę to jest A1 Z
    to może od razu wziąć 4mm :?:

benek161,
    wyszło mi razem: ok 80zł
    Czyli czysty alum? Tak, to weź te 4mm i będę przynajmniej spokojny. Kasę kiedy będziesz im dawać? Przy odbiorze czy z góry?

Skomentuj

benek161, będę nad nimi stał i pilnował jak będą robić.

Dane do przelewu wyślę ci na pw
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Obudowa metalowa jak najbardziej fajna. Jednakszybsza piłka z obudową z MDFu.
        Moja w trakcie budowy tak wyglada. Finalna wersja bedzie pomalowana na czarno lub biało na wysoki połysk. Jednak na malowanie poczeka do czasu, aż kolumny podłogówki kiedyś sobie zrobię w takiej samej technologii wykończenia.
        Póki co nóżki i gałeczki dorobię, wyciągne IR na obudowę i może jakąś LED stand by.

Włącznik akurat kupiłem na 6V. Przez przypadek w jednym z gdyńskich elektronicznych.

[ Dodano: 2010-05-25, 15:20 ]
        radiator na boku też fajnie wygląda, więc ryzykować tu nie ma co.

Skomentuj

farmi18, koncepcja fajna tylko jeszcze ładnie wykończyć.
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, to pokarz te fotki formatek

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161
              lklukasz, to pokarz te fotki formatek
              Także czekam.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161
                to pokarz te fotki formatek
                A po co ma je pokarać?

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  kolejne wpisy nie na temat lub bez odpowiedniej formy będą karane ostrzeżeniami

Skomentuj

proszę bardzo:

co do kosztów to tak jak wam pisałem Będą trochę wyższe bo nie chciałem ciąć na tej amatorskiej gilotynie, która gnie blachę tylko podjechałem do profesjonalnej firmy, która zajmuje się cięciem takich blach. Podjąłem sam taką decyzję ale mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Koszt wycięcia jednej formatki to 3,66zł razem formatek było 14. więc ok 50zł. Co do płaskownika 10x100 to też kupiłem go więcej (do obrobienia we własnym zakresie) bo też się wyginał a tak nie będzie problemu. Obetnie się po ok 1cm i będzie równo.
                    Jutro podam po ile wyszło więcej. Ale myślę, że nie będzie to max 25 złoty.
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jasne że nie. Już od początku przerażało mnie cięcie tego ręcznie :wink:

Skomentuj

tak więc po dłuższym zastanowieniu zdecydowałem że najlepszym wyjściem będzie zakup jakiegoś używanego najlepiej zepsutego wzmacniacza i wykorzystanie obudowy. Myślałem też nad tym żeby przerobić(jak proponował kolega z forum) obudowę np po magnetowidzie, trochę koszty i ilość pracy mnie odstraszyły.
                        Wie ktoś może gdzie w rzeszowie można spotkać coś ciekawego w niskiej cenie?

Skomentuj

japycz1, szukaj na allegro.pl
                          tam na pewno znajdziesz, albo zapytaj u jakiegoś magika co naprawia rtv może ma jaką starą obudowę już bez wnętrzności.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                          X