Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie głośników Vifa,Peerless,Morel

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamówienie głośników Vifa,Peerless,Morel

Witam organizuje kolejne wspólne zamówienie, głośników firm (Vifa,Peerless,Morel)
    Zasady są następujące.

1.Jak uzbiera się 10 głośników możemy realizować zamówienie.
    2. Zamawiający dostają ode mnie dane i nr konta do wpłacenia pieniążków, za wybrane głośniki.
    3. Ja zaczynam realizacje zamówienia, wtedy gdy mam wszystkie pieniądze na koncie.
    5. Czas trwania całego zamówienia 3tyg, jeśli w tym czasie nie uzbiera się odpowiednia ilość głośników nie będę kontynuował zamówienia.
    6. Czas trwania realizacji zamówienia 7dni.
    7. Najważniejsze proszę pisać posty tylko na temat tego zamówienia, jeśli będą się pojawiać posty nie na temat, będę informował o tym Moderatorów w celu usunięcia.

Zamówienia zawiera głośniki:
    HDS-180 Excl -260zł
    HDS-164 Nom -200zł
    HDS-104DT26 -230zł
    XT25TG-30-04 -120zł
    M18WH-08/0 -235zł
    PL18WO-09/08 -310zł
    MDT-29 -170zł

Cena za przesyłkę będzie indywidualna w zależności od ilości zamówionych głośników.

Temat taki ten jest tutaj jak i zarówno na diyakustyk.com. Będę się starał na bieżąco informować o stanie zamówienia w oby dwóch tematach.

są to ceny podane za same głośniki bez żadnych przesyłek?? bo w Polsce można o 20 zł drożnej kupić wiec okazja to to nie jest, myślałem że ceny będą ciekawsze wtedy zdecydowałbym się na 2sztuki hds wysokotonowy. No chyba że jest to cena za głośnik już z dostawą do ciebie a później do mnie do domu... to 2 sztuki wyjdą mnie 460 zł z wysyłką a nie jak w Polsce ok 510

Skomentuj

Tylko obowiązywać będzie przesyłka ode mnie do was, za zamówione głośniki.
      Na dwóch głośnikach 40zł to też nie jest wcale tak mało.

Za przesylke dwóch tych głośników myśle, że zmieścimy się w 11zł ekonomiczna, albo 13zł priorytetowa.

Skomentuj

skąd zamawiasz?

Skomentuj

Rozumiem, że to jedyne głośniki, które da radę zorganizować?

Skomentuj

Tak głośniki są z Niemiec, nie będę się rozpisywał skąd mam do nich dostęp, ponieważ jest to moja prywatna sprawa.

Zamieszczone przez cursor
            Rozumiem, że to jedyne głośniki, które da radę zorganizować?
            Tak, ale jeśli ktoś by chciał jeszcze coś innego, może pisać jakie głośniki go interesują a ja jak najszybciej postaram się odp, czy będę wstanie taki głośnik załatwić i za jaką cenę. Nie wypisuje dużej ilości głośników, ponieważ nie chce robić ogromnych zamówień, bo ja nie mam czasu chodzić na poczte co chwile i wysyłać paczki.

Skomentuj

Czaruję...
            X