Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oświetlenie suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oświetlenie suba

Witajcie.
    Mam zamiar sprzedać mój subwoofer na CW-1202c i chciałbym założyć na nim jakieś diodki, żeby jego cena troszke wzrosła, a wiadomo, że na allegro głupich nie mało dla których "świecący" sub jest bardziej wartościowszy
    Moja koncepcja wygląda tak:

Między głośnikiem a maskownicą włożyc 4 diodki połączyć kabelkami które pójda do środka obudowy tam podłączyc je do włącznika/wyłącznika no i do baterii. Nie chce wiercić w obudowie dlatego żeby to włączyć lub wyłączyc trzeba bedzie wsadzić reke do b-r i włączyć.

Ktoś ma jakąś koncepcje ciekawszą??

nie padlaczaj tego do bateri,ile to pochodzi??urzyj zasilacza np do filtra...

Skomentuj

A Poźniej zasilacz gdzie podłącze?? przecierz nie bedzie się ciągnał przez całe auto kabelek do zapalniczki.....

Skomentuj

no to podepnij pod głosnik bedzie mrugało to dopiero szpan

Skomentuj

Taaaaak ?? :> ale przy wysokiej mocy wyjściowej z wzmaka to chyba spali te diodki za pierwszym "baśnięciem".....

Może sie myle-- nie znam sie na elektronice....

[ Dodano: 2004-11-29, 19:30 ]
          Mam juz 4 diody, kabelek 2m ten włącznik i wyłącznik no i tyle :) I teraz co z tym zroobić ??

Podpiąć do baterii i chyba powinno działać, ale nie sprawdze czy działa bo nie mam baterii. Jakie powinno być napięcie ??

Skomentuj

Czaruję...
          X