Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Praca Sezonowa na wakacje.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Praca Sezonowa na wakacje.

Witam, mam 19 lat prawo jazdy kat. B, znam się na elektronice, trochę stolarka, mechanika, szukam pracy od lipca do września okolice Rzepina. Nie wiecie czy było by coś dla mnie?

dolphin123, google przeleciałem.. wiem, że późno

Skomentuj

McDonald lub Carrefour, na nic lepszego teraz nie licz chyba że naprawdę okazyjnie. Tak, tak wszyscy zostaniecie kierownikami :cool:

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161
        McDonald lub Carrefour,
        w Rzepinie? xD to praktycznie wioska :P

Skomentuj

Popytaj po budowach moze beda potrzebowac pomocnika

Skomentuj

Zamieszczone przez qwerty67
            znam się na elektronice, trochę stolarka, mechanika
            w sam raz na budowę :lol: ewentualnie w ochronie jakieś galerii lub sklepu, tam dość chętnie przyjmują

Skomentuj

call center

Skomentuj

Pracowałem na budowie w zeszłym roku, fajnie było ale w tym nie ma roboty wszystko stoi, brak inwestorów.

Skomentuj

Tylko nie zbiór wisni itp.

Skomentuj

A kto tu drwi z budowlańców? Zawód jak każdy inny. To może w jakiś knajpach? Tam w czasie wakacji jest zazwyczaj większy ruch więc może będą potrzebować kogoś do pomocy. No i w ostateczności zbiór owoców... Nic konkretnego raczej bym się nie spodziewał dorywczo na wakacje... Albo może na jakimś kąpielisku? Sprzedawać lody czy coś ;D

Skomentuj

qwerty67, troche za pozno zaczales tego szukac...
                      skoro mieszkasz na wsi to proponuje poszukac pracy np nad morzem z mozliwoscia zakwateriwania. wbrew pozorom trudno o taka prace nie jest
                      na wsi to jedynie praca w polu lub przy zbieraniu czegos... (chyba)
                      gdzies gdzie jest turystyka sezonowa to napewno jest tam praca

Skomentuj

Czaruję...
                      X