Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wtyki i gniazda

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wtyki i gniazda

Czy ktoś widział gdzie można nabyć wtyk DIN tyle, że kątowy 90o ?
    Gniazdo jest wypuszczone na boku obudowy tak, że nie ma możliwości zastosowania tradycyjnej wtyczki. Bo to jak zobaczyłem co się dzieje to kolejny szok.
    Kable lecą odizolowane zaraz przy metalowej ramce radia. Jest to lineout radia na wzmacniacze.

Szukam również ładnego gniazda słuchawkowego. Jakieś podświetlane albo coś Będzie to wejście do radia na MP3. Chce to zamontować na jednej z zaślepek.

TatoTurbo, nikt nie robi kątowych din'ów proponuję w koszulkę to dać, na ciepło zgjąć i tak już to zostanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez qwerty67
      TatoTurbo, nikt nie robi kątowych din'ów proponuję w koszulkę to dać, na ciepło zgjąć i tak już to zostanie.
      Kolega chyba chce dostać ;] takiego pobudzającego szturchańca <joke>

http://www.nowyelektronik.pl/searchs...N%20JACK%20RCA

Polecam się i pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez qwerty67
        nikt nie robi kątowych din'ów proponuję w koszulkę to dać, na ciepło zgjąć i tak już to zostanie.
        Nie wierze :) ktoś na pewno robi.

ploter
        Dzięki! ale to będzie zbyt długie. To musi być coś na wysokość jak wtyczka do zmieniarki.

Skomentuj

Chodziło mi o takie jakich szuka autor postu, bo tego to i jaa widziałem, ale po zdjęciu wywnioskowałem, że się nie nada. W poprzednim poście trochę źle to ująłem..

Skomentuj

Czaruję...
          X