Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jutro w Spodku - Rammstein...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jutro w Spodku - Rammstein...

...idzie ktoś?

Ja bym chciał ale cóż nie jest mi dane mieszkać blisko ani być w posiadaniu odpowiedniej sumy pieniędzy. Ale czekam na relację....

Skomentuj

...odwolany!

Skomentuj

"Uwaga!
        Informujemy, że planowany na dziś koncert zespołu Rammstein nie odbędzie się z przyczyn technicznych. Do Polski nie dojechała część sprzętu zespołu. Ciężarówki zostały zatrzymane na granicy rosyjskiej i nie ma szans, alby zostały odprawione na czas.

Zespół przyleciał do Warszawy wczoraj w godzinach wieczornych, o 23:20 mieli wylądować na lotnisku w Pyrzowicach.

Pragniemy uspokoić wszystkich tych, którzy zakupili bilety na ten koncert. Koncert Rammstein odbędzie się w innym terminie. Nowa data koncertu zostanie podana w ciągu 24 godzin.

Z poważaniem Odyssey"

Skomentuj

fajnie... a jak ktoś już kupił bilet i naraził się szefowi w robocie biorąc urlop na ten dzień...

Skomentuj

trudno, będzie w innym terminie

Skomentuj

a pamiętacie jak zrobili ludziom jaja na koncercie Limp Bizkit. Zespuł już miał wychodzić na scenę a tu nagle odwołanie koncertu z powodu jakiegoś debila który zadzwonił i powiedział żę mają bombę podłożoną. to było też w spodku...

ps. mój kumpel był tam i się nieźle wkur....

Skomentuj

Czaruję...
              X