Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kącik graczy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez maxxx222 Zobacz posta

Ea sport mma
    Ostatnio przeszedłem, tam całą karierę .
    Bardzo ciekawa gra tego typu, szczególnie jak się ćwiczy sporty tego typu.
    Szkoda tylko, że nie ma tam Mirko Cro Copa .

Skomentuj

Niestety nie znam gier, które polecacie - ufam na słowo, że są ciekawe... ale ileż można mordować i wypruwać flaki - nie lepiej odprężyć się przy "madżągu" :flapper:
      http://gry-online.poszkole.pl/seria/...ze,1725,1.html choć sugeruję zaopatrzyć się w jakąś bardziej rozbudowaną pełną wersję. Grać koniecznie z chińskimi melodyjkami - ja osobiście polecam chiński pagan metal http://www.youtube.com/watch?v=Ra2f4...eature=related

Skomentuj

Ja ostatnio nie mam czasu ani nawet ochoty na granie....
        ale przypadkowo niedawno natknąłem się na zaje.... filmik
        zobaczcie sami:
        http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY
        nawet jak ktoś nie grywa to i tak można oglądnąć by się pośmiać.... :lol:

Skomentuj

A ja zaczełem męczyć F1 2010 z modem na 2011 poraz kolejny

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
            Ja z kumplami wymiatam od czasu do czasu w Project Reality - taki zaawansowany mod do Battlefield 2 (nie bad company). Świetna grywalność, ogromna realistyka, dobra fizyka, aż chce się grać. Szkoda, że czasu nie ma
            Counter-Strike 1.6 mnie bardziej wciaga :) ale w to też trochę spędziłem godzin

---------- Post dodany o 12:08 ---------- Poprzedni post o 12:06 ----------

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
            Niestety nie znam gier, które polecacie - ufam na słowo, że są ciekawe... ale ileż można mordować i wypruwać flaki - nie lepiej odprężyć się przy "madżągu"
            Męczę głowę przy telefonie na "madżągu"

Skomentuj

Zamieszczone przez IoNcs Zobacz posta
              Męczę głowę przy telefonie na "madżągu"
              Na telefonie mam tylko Sudoku - ale też niezły wypas jeśli chodzi o grywalność

Skomentuj

Niestety nie znam gier, które polecacie - ufam na słowo, że są ciekawe
                Dlatego warto zagrać w MtG :) jet nie tylko na PS3 ale i na PC no i najlepsze jako Karcianka do kupienia w sklepie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kac_zor Zobacz posta
                  Dlatego warto zagrać w MtG
                  Moją wypowiedź należy interpretować w całości. Ja bardzo dużo grałem, głównie w rpg'i i głównie w liceum - mniej więcej w okolicach początku studiów mi to po prostu przeszło
                  Inna sprawa, że teraz jeszcze dodatkowo nie mam na to czasu - a jak mam, to dostrzegam wieeeele innych, ciekawszych form spędzenia tegoż wolnego czasu niż ślęczenie przed monitorem czy tam telewizorem

Skomentuj

Ja też już dawno w nic nie grałem, blaszak zdążył mi się zestarzeć i teraz nawet jak bym chciał to pewnie nic z nowych wynalazków nie odpali :) Polecam serię Silent Hill (szczególnie 3 pierwsze części ).

Skomentuj

A niech tam...
                      Odswieże troche temat mam nadzieje że naklepiemy troche wypowiedz
                      Ja sobie dzis troche posmigałem po Nordschleife oczywiscie w rFactorze było całkiem ostro biorac pod uwage że jechalem fordem capri turbo od zakspeeda 650Koni z 4 Cylindrowego silnika i 790kg wagi...Co najsmieszniejsze mete przekroczyłem z 2L w baku
                      No i czas moim zdaniem całkiem przyzwoity chociaż da sie lepiej:)

Jak by ktoś chciał popykać w Rfactora to zapraszam

Skomentuj

W czasach początków liceum ciupałem w różne gry (choć zwłaszcza z gatunku rpg) praktycznie non stop - od wieczora do późnych godzin nocnych, czasem kończyłem nad ranem. W czwartej klasie nieco mi się to granie odwidziało i rozpoczęła się moja powolna, acz sukcesywnie postępująca degrengolada w tej dziedzinie. Przez ostatnie ~7 lat nie grałęm praktycznie w ogóle - kilka razy coś tam zainstalowałem na kompie ale przeważnie nudziło mi się po kilku godzinach. Mniej więcej tydzień zainstalowałem sobie Diablo (tak, to z końca lat '90 ) z dodatkiem Hellfire. Przyznam, że łezka mi się w oku zakręciła gdy odpaliłem grę :) W tej chwili jestem w trzecim etapie jaskiń i mam już "pozamiatany" cały Ul - czyli jeszcze trochę grania przede mną - mam nadzieję, że jednak mi się nie znudzi i dotrwam do końca

Skomentuj

Marios221 napisz cos wiecej o tej F1 .

Skomentuj

ZIG ZAK Chodzi ci o rFactora?
                            To typowy symulator sa modfikacje F1 i wiele innych wycigówki samochody histryczne Stare Corvetty mini DeTomaso czy inne chociażby DRM-Deutsche Rennsport Meisterschaft Taki dzisiejszy DTM.
                            Czytałem kiedyś ze Schumi postawił sobie taki symulator na swoim torze,Robert kubica wiele razy o nim wspominał,A Raikonen testował mody http://www.gry.v10.pl/galeria/rfacto...288,1,jpg.html

Zreszta co ja bede gadał zobacz sam

Skomentuj

Chodzilo mi o F1 2010 . Ostatnio czegos szukalem i odkopalem kierownice logitecha , zastanawialem sie czy sobie nie sprezentowac tej gry .
                              To demo , jest tak samo w czasie grania ? Wyglada jak gran turismo , gralo sie ....

Skomentuj

Hmm, w sumie to sam rzadko gram - raczej sprzęt komputerowy mam tylko do benchmarkowania z innymi userami i ich sprzętu na pclab :P
                                Ale w co ogólnie ostatnimi czasami grałem (sam w sumie nie wiem czy to nazwać można graniem) to Crysis, Crysis2, Metro 2033, Battlefield Bad Company 2 (multiplayer - tutaj już zdarza mi się pograć do 2h w tygodniu góra) no i w sumie lubię w kółko przechodzić Half Life'a i jego mody gdy mam DUŻO wolnego czasu.

I w sumie jakbym miał zagrać to raczej tylko multiplayer z prawdziwymi ludźmi (e.g BC2) lub coś w tym stylu :)

Skomentuj

W czasach początków liceum ciupałem w różne gry (choć zwłaszcza z gatunku rpg) praktycznie non stop - od wieczora do późnych godzin nocnych, czasem kończyłem nad ranem. W czwartej klasie nieco mi się to granie odwidziało i rozpoczęła się moja powolna, acz sukcesywnie postępująca degrengolada w tej dziedzinie.
                                  Heh, ja bardzo podobnie

ale

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                  I w sumie jakbym miał zagrać to raczej tylko multiplayer z prawdziwymi ludźmi (e.g BC2) lub coś w tym stylu
                                  Ostatnio, w wolnym czasie, jak już zagram to tylko w CoD:MW2 MP (jak ktoś jeszcze w to gra to dajcie znać )

Skomentuj

Jedyna gra która ostatnio mnie jest w stanie zatrzymać na dłużej to civilization 4. Mam też wydanie 5'te ale nie działa przez kretyńskiego Steama który na moim kompie się nie potrafi połączyć z serwerem, do za beznadzieja :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                      nie działa przez kretyńskiego Steama
                                      To jest największe dziadostwo jakie kiedykolwiek widziałem...
                                      I no właśnie:
                                      Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                      Ostatnio, w wolnym czasie, jak już zagram to tylko w CoD:MW2 MP (jak ktoś jeszcze w to gra to dajcie znać )
                                      Oczywiście nie na steam`a tylko AlterIWnet

Skomentuj

ir0nhide Ja moge z checia popykać w mw2 Możemy sie spisać na gg albo cos
                                        ZIG ZAK Polecam ci rFactora jak masz kierownice jest pełna symulacja nie ładwo opanować wyscigówe
                                        A co do F1 to produkcja Codemsaters wydaja za bodajże 2 tyg nowa odswieżona i poprawiona wersie,Wystarczy Wpisac F1 2011 Codemasters
                                        Ale osobiscie polecam ci sciagnać rFactora mody można miec za darmo i sama gra online też należy do darmowych jak byś sie zdecydował to moge pomóc w sciagnienciu własicwej wersji i modów

Skomentuj

Cześć!
                                          A nikt z Was nie gra w Gran Turismo 4 na PS2 ?
                                          3 lata temu kupiłem konsolę PS2 tylko dla tej serii gier/symulatorów

Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X