Ja się wychowałem na GT2, jeszcze na szaraczku :) Miło wspominam te czasy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kącik graczy
Collapse
X
-
BraWo, jakieś pół roku temu namiętnie grałem w GT4 na ps2.
Rewelacyjna gra, ogrom samochodów, dużo tras no i sterowność dość ciężka. Jednak granie na konsoli to nie to samo co na pc :)
---------- Post dodany o 16:46 ---------- Poprzedni post o 16:39 ----------
Pamiętam jak kumpel kupił sobie ps1, przerobił żeby czytała piraty i co pół roku laser naprawiał
konradzik88 GTA2 też grałem, ale to za gnojaTHPS2 zresztą też. Ostatnio grałem (w sumie zajęło mi to jakiś rok :)) w Test Drive Unlimited. Jedna z najlepszych gier na pc IMO. Fajna grafika, dużo autek, dość realistyczne sterowanie (ale nie na poziomie NFS, to nie ta bajka, bardziej w stronę symulatorów). Najfajniejsze były tryby wyścigów. Niestety sequel mnie rozczarował :/
Z fajnych gier wyścigowych na pc pamiętam jeszcze GRID-a, oczywiście seria Colin McRea Rally, seria DIRT, w sumie to moje ulubione.
Za grami typu RPG nigdy nie przepadałem, wolę strategie, albo gry akcji, choć fakt faktem, ale nie grałem już na komputerze sporo czasu, tryb rozrywkowy wyłączony
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaCzekam na: Call Of Duty MW2
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaPoszukuję kogoś z oryginałem Black OPS :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaCall Of Duty MW2
Zamieszczone przez Hand Zobacz postaA poniżej zdjęcie jak moje kochane miejsce wygląda po zmroku
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta;| przecież to już od dawna, dawna jest.
Po co Ci orygilnal, ludzie z alterIWnet`u robią(kończą już) alter BlackOPS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postanp po to zeby nie byc zlodziejem?), chodziło mi o to że jak oryginał to pewnie szuka ludzi na steam`ie , a steam to najgorsze gó...no...., więc zamiast tego można wejść na AlterIWNet (NA ORYGINALNEJ grze) i nie koniecznie trzeba być złodziejem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaPrzy diablo 2 spędziłem chyba z tysiąc godzin)
Skomentuj
-
Diablo 2 jest bardzo rozbudowane i bez myślenia nic ciekawego tam nie wskurasz, bardzo trudno zdobyć dobry sprzęt, dopasować tak, żeby Twoja postać była naprawdę dobra, musisz zbierać, handlować, mądrze rozwijać postać, poziom piekła jest cholernie trudny i jak chcesz iść i tylko wszystkich bić to bardzo się zdziwisz, a szczególnie jak zaczniesz tłuc trójce sam, zero szansW ogóle samemu grać na piekle to musisz mieć do tego odpowiednią postać albo mega wypaśny sprzęt.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaDiablo 2 jest bardzo rozbudowane i bez myślenia nic ciekawego tam nie wskuraszNie mowię, że to wada, tutaj po prostu są inne priorytety :)
Skomentuj
-
Przy diablo 2 spędziłem prawie całe studia (jak wydali D2 to akurat zaczynałem 2 rok) i nawet obecnie grywam od czasu do czasu ale nie mam już tego towarzystwa co kiedyś na BN wiec klimat też już nie ten.
Co do trudności tej gry to trzeba wziąć pod uwagę o jakim diablo 2 mówimy, z jakiego okresu bo gra przez 10 lat przeszła szaloną ewolucję. Pierwszy niesamowity skok trudności był po wprowadzeniu dodatku LoD , kiedy to postacie sprzed dodatku, nawet najbardziej wypasione dostawały straszny łomot. Trzeba było nauczyć się od nowa budowania postaci. Drugi skok był po wprowadzeniu patcha 1.10 gdzie potworki urosły w siłę, znów pojawiły się niby subtelne zmiany w rezultacie których postacie trzeba było budować na nowo np w amazonce zlikwidowano moje ulubione combo kierowana strzała + przebijanie. Te combo czyniło na patchu 1.09 z tej postaci istnego wymiatacza potworków niezależnie od poziomu trudności.
Generalnie można powiedzieć, że w D2 nie ma dużo myślenia ale to tylko połowiczna prawda. Ci którzy odrywali i wymyślani odpowiednie strategie budowy postaci , doboru przedmiotów itd musieli się nieźle nakombinować. Najprostszą postacią do gry na której przejdziemy sami poziom piekła to obecnie nekromanta ze stadem truposzy. W kupie bezpieczniej bo kupy nikt nie rusza.
Dobre gry jak diablo 2, quake 3, civilization, HoMM, odróżniają się od przeciętnych gier niuansem jakim jest odkrywanie drobnych kruczków ukrytych w grze.
Skomentuj
Skomentuj