Co do E51 posiadam 2 rok... telefon nie do zajechania:) bateria fakt słaba.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Telefon do 500 zł
Collapse
X
-
W pracy użerałem się z E50, powolny i się zawieszał. Był intensywnie eksploatowany, po roku zaczynały się wycierać klawisze, ale miał wycisk.
Teraz prywatnie mam E52 czy nie do zajechania? Każdy upadek mocno go szpeci, mi upadł raz na kostkę i widać2 wyraźne ślady na obudowie. Jest niewygodny do dzwonienia, po 2 przeglądarka potrafi się zawiesić albo wyłączyć, klawisze odbierania i odrzucania są bardzo niewygodne w użyciu, zero osłony wyświetlacza, pomijam taki detal że bardzo niszczy kartę sim. Do tego głośniczek z tyłu sprawdza się w kieszeni, ale kiedy telefon leży na blacie czy łóżku to bardzo cicho dzwoni. Do tego maciupka pamięć wewnętrzna, a podczas ładowania przez USB odcina dostęp do karty, gdzie są dzwonki, tapety i motywy. Ogólnie spodziewałem się trochę więcej po następcy E51 i modelu za ponad 1000zł (ja go dostałem za free więc i tak się cieszę, że go mam). A sreberko jest plastikowe...ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.mam ten telefon
ma kilka wad
po pierwsze jest wolny - czasami wyraznie widac jak zamula jak szybko zmieniam opcje
Zamieszczone przez Pawel S.bateria trzyma mi ok 3-4 dni przy sluchaniu muzyki prawie na maxa przez pewien czas w pracy
w normalny sposob jak uzywam to wlasnie ok tygodnia
Zamieszczone przez Pawel S.mam nadzieje ze nie bedzie mu wylatywala z rak tak jak mi :???: to chyba przez te oble ksztalty
Zamieszczone przez Pawel S.pierwszy minus metalowej obudowy jaki zawazylem to zimno przy rozmowie przez tel gdy w nocy lezal na biurku :P
Z e50 też miałem styczność i nie przypadł mi on do gustu.
Co do E52
Zamieszczone przez amdrJest niewygodny do dzwonienia, po 2 przeglądarka potrafi się zawiesić albo wyłączyć, klawisze odbierania i odrzucania są bardzo niewygodne w użyciu
Skomentuj
Skomentuj