Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CZY "DLH DREWNO" sprzedaje fornir w detalu??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CZY "DLH DREWNO" sprzedaje fornir w detalu??

pytanie jak w temacie:)

tak w paczkach po 10 m2 :-]

Skomentuj

Próbowałem w Poznaniu i tylko całe paczki. Ilość metrów uzależniona od gatunku.
      Jeżeli masz samochód to kilka km od poznania jast fajna firma w której można połazić po magazynie i kupic co chcesz i ile chcesz. W DLH dali mi namiary, niestety wiem jak tam dojechac ale nie znam adresu :-((

Skomentuj

kilka km od poznania jast fajna firma w której można połazić po magazynie i kupic co chcesz i ile chcesz
        rzuc tymi namiarami

Skomentuj

Wystarczyło spojrzeć w mapę i odzyskałem pamięć, miejscowość Garby, nr niestety sobie nie przypomnę, miedzy Tulcami a Swarzędzem jakieś 6-7 km za Poznaniem. Pytać tubylców prawie każdy wie gdzie produkują fornir :-)

Skomentuj

A moze ktos sie orientuje gdzie mozna we Wrocławiu kupic fornir ??? Jedyny punkt sprzedazy jaki znalem przestal prowadzic...

Skomentuj

A ja wam coś powiem.Byłem dziś w wytwórni mebli i dostałem kilka wskazówek.Po pierwsze fornir a fornir to jest duża różnica,można kupić liście a można kupic taki który się nie łamie i nie kruszy a co najważniejsze jest gładki bez pofałdowań.Czyli jak dla amatora idealny.Takie cudo można dostać pod Piasecznem,kierunek na Sękocin,tak jak jest tablica Stara Iwiczna czy cóś.Niedługo się tam wybieram bo mam dość klejenia i zrywania,wole dać drożej i mieć spokój.Ponoć ten jest specjalnie nasycany aby nadawał sie do klejenia w warunkach nie przemysłowych i pochodzi z Włoch.Jak sprawdze to dam znać.Tylko nie wiem czy w tym roku :)
              PZDR

Skomentuj

Czaruję...
              X