Tytuł przelewu: UniAmp - nick z forum - ilość sztuk, np
Uniamp-luke666-3
Jak tylko odbiorę płytki, to wrzucam fotki i zacznę wysyłać.
Osoby od których zaksięguję wpłatę będę zaznaczał na liście kolorem zielonym.
Po dokonaniu przelewu PW z informacją o danych do wysyłki:
Imię Nazwisko
ulica, numer mieszkania
XX-XXX Poczta
Będzie to też informacja dla mnie, że ta osoba dokonała przelewu i niebawem powinien on dojść.
Z wysyłką powinno pójść szybko, bo sesja się jeszcze nie zaczęła.
kiedy zamykacie zamówienie ?? bo może i ja się zdecyduje na 2 szt
Zamieszczone przez dolphin123
Zamieszczone przez Matys1990
Kiedy zostana zamkniete zapisy na plytke??
Jak będzie wycena na początku przyszłego tygodnia. Wtedy też będzie podany numer konta i wszystkie niezbędne informacje dotyczące zamówienia i wysyłek.
Czytamy czytamy... Lista jest zamknięta. Jak chcesz płytkę to pisz do luke666.
luke666 rozumiem że masz fizyczny kontakt z csbiczek bo jeśli tak i nie będzie wam to przeszkadzało to możecie to wysłać w jednej paczce a kasę co miała być na wysyłkę będziecie mieli na dwa piwka... Proste...
Dzięki uprzejmości Irka, jedyną osobą której zostały udostępnione pliki płytek do UniAmpa (pliki które są potrzebne do zaprogramowania obrabiarek CNC) jest Quester i nikt inny z tego forum. Za każdym razem kiedy uzbierają się chętni, muszę do niego jechać by to On złożył zamówienie na płytki i później osobiście je odebrał. Ja się zajmuję rozprowadzeniem płytek, bo Quester ma swoją działalność i nie ma czasu na zbieranie zamówień i wysyłanie płytek.
I tak należy podziękować Irkowi, że udostępnia swoje własne projekty nad którymi musiał spędzić wiele czasu, a dodatkowo pomaga gdy ktoś ma problem z uruchomieniem. Równie dobrze mógłby trzymać wszystko dla siebie i sprzedawać gotowe kity, tak więc nie ma co narzekać tylko dziękować autorowi projektu.
Nie ma sensu wypuszczać tutoriala "napraw to sam". Wszyscy wiemy, że jeśli zastosowane są sprawne elementy i nie popełniono błędów montażowych, to układ odpala "od pierwszego kopa".
O kurde pisać na ile mam zrobić przelew za 2 płytki plus wysyłka bo nic do mnie nie doszło a zapomniałem trochę to zrobię od ręki.. Dobra ale ja ślepy jestem 22zł... Już robię przelew..
Witam szybkie pytanie jakie dokładne wymiary będzie miała pcb ?
pozdro wygaśnie
185x60mm
Osoby z poza listy które chcą kupić płytkę mogą postępować zgodnie z instrukcją podaną dla osób z listy:
->przelew na konto i PW z danymi do wysyłki
[ Dodano: 2010-09-27, 20:21 ]
Niestety, z powodu awarii maszyny (podobnie było przy ostatnim zamówieniu) odbiór płytek zostaje przesunięty na przyszły poniedziałek.
Proszę cierpliwie czekać na płytki.
Skomentuj