Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli została komuś płytka do Uniampa proszę się odezwać na maila .

Chętnie odkupie

Skomentuj

Zostało kilkanaście płytek, śmiało można zamawiać.

Skomentuj

1. ir0nhide - 1szt.

Skomentuj

1. ir0nhide - 1szt.
          2. wormux29 - 1szt.

Skomentuj

1. ir0nhide - 1szt.
            2. wormux29 - 1szt.
            3. daro89 - 3 szt

Skomentuj

1. ir0nhide - 1szt.
              2. wormux29 - 1szt.
              3. daro89 - 3 szt
              4.banmar_2005 -2szt

ps. czy to będzie wysłane za pobraniem? komu mam dać adres przesyłki

Skomentuj

1. ir0nhide - 1szt.
                2. wormux29 - 1szt.
                3. daro89 - 3 szt
                4.banmar_2005 -2szt

ps. czy to będzie wysłane za pobraniem? komu mam dać adres przesyłki

Skomentuj

Dopisuje sie do listy zadowolonych z transakcji, dzis doszlo 6sztuk dokladnie tak jak zamawialem.

Skomentuj

Witam

Ja tez juz dostałem płyteczki , traz jeszcze czekam na elmenty i do pracy

pozdrawiam serdecznie

Skomentuj

Witam, jeśli ktoś posiada jeszcze PCB do Uniampa na sprzedaż to prosiłbym o kontakt...

Pozdrawiam
                      KoreX

Skomentuj

Ja rónież przyłączę się do pytania o PCB, jeśli ktoś ma to w jakiej cenie? bo jeśli tanie by były to nie opłacało by samemu robić.

Skomentuj

pcb

1. ir0nhide - 1szt.
                          2. wormux29 - 1szt.
                          3. daro89 - 3 szt
                          4.banmar_2005 -2szt
                          5.krzychu73

Ja również dopiszę się do zamówienia.Czy nr.konta dostanę na maila?

Skomentuj

Lista jest już nie aktualna, proszę się do niej nie dopisywać a kontaktować się przez PW. Zostało jeszcze 10 płytek.

Skomentuj

luke666 dzięki za wzorową transakcje.

Płytka elegancko doszła w środę, w idealnym stanie, z jednym ale, jest leciutko wygięta (w łuk) , tak ma być ? Nie chce jej odkształcać z powrotem do prostej linii by czasem nie naderwać ścieżek - dobrze myślę ? A i czy czasem gdy będę lutował, to nie ściągnie jej jeszcze bardziej ? :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide
                                jest leciutko wygięta (w łuk)
                                Wszystkie płytki są lekko wygięte, podczas lutowania wygną się jeszcze trochę. Wszystkie płytki które przeszły mi przez ręce (ponad 250szt) były lekko wygięte, widocznie jest to wynik procesu technologicznego.

W każdym razie nie przeszkadza to w lutowaniu i późniejszym montażu.

Skomentuj

Witam, ja z kolei mam pytanie czy może przypadkiem ktoś prowadzi sprzedaż kompletu elementów do Uniampa? Pozdrawiam

Skomentuj

Ja się zajmowałem sprzedażą kitów do uni... Jest od tego specjalny wątek choć pewnie kolejna lista prędko nie będzie realizowana bo w krótkim czasie były 2 duże zamówienia i większość jest zaopatrzona...

Skomentuj

Ktoś posiada PCb do Uniampa jest mi dość PILNIE potrzebne.

Skomentuj

chętnie bym nabyl uniampa, ciekawe kiedy będzie składane nast. zamówienie

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                          Panowie daniel69 i .3lite: takie konwersacje proszę prowadzić via PW lub e-mail (alternatywa gdy ktoś ma zapchaną skrzynkę PW) ! Następnym razem posypią się ostrzeżenia.
                                          Q

Skomentuj

Czaruję...
                                          X