masz racje, patrzyłem na przesyłki "zwykłe". Czyli koszt przysłki podobnie jak ostatnio:
do 4szt philipsów 14,5zł
powyżej 4szt. philipsów 20,5zł
Rozmawiałem z facetem, głośniki jutro do mnie jadą. Dokładne kwoty do wpłaty i nr konta podam, mam nadzieje, że jutro.
pozdrawiam
jak ktos niewie jak odkleic membrane bierna od panelu polecam metode na "suszarke" z jednej strony- od strony zew. podgrzewamy suszarka na duzym nawiewie,a zdrugiej pchamy delikatnie palcami,wczesniej mozna z jednej zaokreglonej strony podwadzic deliaktnie srubokretem i ladnie odchodzi :)
też nie jestem zadowolony z ostatnio dostanego ostrzeżenia za nic i w dodatku niesłusznie, zwłaszcza że teraz dziekują ludzie za organizacje bez tagów i wygasających
Pojawi sie Q to mam nadzieje wszystko sie w tym temacie zmieni. Jest wiele rzeczy ktore trzeba poprawic w regulaminie.
Wydaje mi się, że Q będzie naszym świętym mikołajem, pojawi się raz do roku, przyniesie zmiany i prezenty i znowu będzie trzeba na niego czekać kolejny rok...
Witam ja niestety bede musial zrezygnować z zamowienia ambilightów mam nadzieje ze ktoś wskoczy na moje miejsce,z góry przepraszam za utrudnienia w zamowieniu
mógłbym wiedzieć czy coś zostało już wysłane? malutkiz, doszła do Ciebie wiadomość PW w której podałem dane do wysyłki?
ps i dodawaj nowe informacje jako nowy post, gdy edytujesz to temat jest oznakowany jako "brak nowych postów" i nikt nawet nie wie że coś dopisujesz :P
[ Dodano: 2010-11-29, 15:38 ]
Ambilighty już doszły :) Jedna kopułka była wgnieciona, ale to nie stanowi żadnego problemu. Jeszcze raz dziękuję za organizację zamówienia.
Skomentuj