Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zrobienie kolumn na zamówienie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zrobienie kolumn na zamówienie

Witajcie, chciałem się zapytać czy zajmuję się tutaj jakaś osoba która robi kolumny na zamówienie? Jeśli tak to proszę o podpisywanie się w tym temacie :)

czy masz coś na oku i ile masz kasy na to?

Skomentuj

Tak, mam już pewny projekt na oku. Tylko powiem tak, ciągle praca i praca... raz, że nie mam czasu nawet to dwa, jestem szary w tym temacie. Owym zestawem jest:

Zestaw trójdrożny na STX'ie ;

Niskotonowy - GDN-22-140-8-SCX
      Sredniotonowy - GDM-14-150-8-SCX
      Wysokotonowy - GDWK-10-200-8-PJ

Oczywiście chciałbym wydać jak najmniej na owe nagłośnienie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mercc20
        Oczywiście chciałbym wydać jak najmniej na owe nagłośnienie
        jakbym to robil sam to moze bym sie zmiescil w ok 600zl
        jakby to robila osoba niedoswiadczona to minimum to ok 800zl

jakbys mial to zlecic to koszt wzrosnie do 1000-1500zl :P

Skomentuj

mercc20, zastanow sie czy nie taniej wyjdzie ci skopiowanie jakiegos gotowego projektu i zamowienie gotowych skrzynek u stolarza. Glosniki kupisz w stxie i moze nawet uda sie zamowic zlozone zwrotnice.
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Niskotonowy - GDN-22-140-8-SCX
            Sredniotonowy - GDM-14-150-8-SCX
            Wysokotonowy - GDWK-10-200-8-PJ
            Zamieszczone przez lklukasz
            mercc20, zastanow sie czy nie taniej wyjdzie ci skopiowanie jakiegos gotowego projektu i zamowienie gotowych skrzynek u stolarza. Glosniki kupisz w stxie i moze nawet uda sie zamowic zlozone zwrotnice.
            w/w to gotowy projekt Np jak ja bym się podjął budowy tego to nie widzę problemu żeby zwrotki też zrobić...

Skomentuj

csbiczek, wiem, ze to gotowy projekt. Chodzilo mi o wymiary skrzynek, zeby spisac z gotowych i zaniesc stolarzowi.
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

najprosciej byloby kupic od producenta konstrukcje w docelowej obudowie i AWX na gorze zakladajac ze proste skrzynki i kolorystyka pasuje.

Skomentuj

No cóż, pomyśle jeszcze z tym. Myślę, że jak bym poprosił kolegę to pomógł by mi zbudować tą obudowę. Myślę, że we dwóch było by szybciej i napewno raźniej . Co do zwrotnicy... Nie mam bladego pojęcia jak ją złożyć więc, może ktoś chociaż by zrobił zwrotnice ?

Skomentuj

:arrow: Pawel S.,
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ok, czyli wiem już wszystko. W tą albo następna sobotę robimy obudowy, na początku listopada zamawiam przetworniki i właśnie zamiaruję skontaktować się z Pawłem w sprawie zwrotnic. Bardzo dziękuję Wam za pomoc w tej sprawie, i również w tym, że nakłoniliście mnie do złożenia tego. Ostatnie pytanie... Rozumiem, że mogę na Waszą pomoc liczyć w trakcie budowy ?:)

Skomentuj

Od tego jesteśmy

Skomentuj

Zamieszczone przez mercc20
                          Rozumiem, że mogę na Waszą pomoc liczyć w trakcie budowy ?:)
                          Czego się nie robi za 50zł :mrgreen: :wink:
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To, że by nie robić nowego tematu... Chciałem zapytać czy ktoś może się spotkał z takim wzmacniaczem? " AKAI Am 55 " ? Mam okazję kupić od kolegi go za 150zł. Dlatego pytam, czy jest sens? Na google nie mogę znaleźć opinii na ten temat.

Skomentuj

mercc20, jak za taka kase to mysle ze warto, osobiscie nie znam ale z opinii na roznych forach wydaje się być porządnym "klockiem"

Skomentuj

jako ze pisalem wczoraj z komorki to dodam cos do ulatwienia prac

http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/149
                                http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/135
                                http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/97
                                http://pawel.lutuje.se/3_drogi_STX.exe
                                http://pawel.lutuje.se/zwrotnica_3_drogi_STX_SCX.exe
                                tunel b-r "fi68-160" z polinka w ktorym 2cm wyprofilowano na goraco jak front

zwrotnice takie jak na zdjeciach

Skomentuj

Czaruję...
                                X