A ja mam MOSSCADE MF-70.
Tak, wcześniej tez nie slyszalem o takiej firmie, ale jak 2 lata temu posluchalem jak
graja, to w cenie do 2 tys. zlotych nie bylo konkurenta!
A z boku moj subik co dopelnia od dolu brzmienie.
Ja mam przy TV zestawik podłogowy 4 kolumny magnata + centralny i subik pioniera 120W nad czym wszystkim prubuje panować Denon AVR-1705
A przy kompie tylnie monitorki made in my self na tonsilkach 80W a fronty to samo tyle że podłogowe (czyli 2xtosilki w każdej sztuce) + centralny a mocy dostarcza Thomson DPL-1000...
A bym zapomniał właśnie skończyłem subika 250W Qts=0.32 w obudowie-sześcian (35cm bok = 28L) ofkors bas-tu i tam-refleks z końcówką na 2xTDA7294.
Pozdro.
Ja mam wieże SONY MHC-ZXDVD http://images-eu.amazon.com/images/P...3.LZZZZZZZ.jpg (wbudowane DVD oraz posiada 5 głosników)( 2 kolumy 100W i 1 centralny 30W i 2 sorroundy 30W wszystko oczywiście moc sin) , 2 stare TONSILE z napisem 30W - wymienione bassy na LW 800 jaks pierdzi sobie no i suby samoróbki
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Tonsile na GDN 20/80/2 oraz GDWK 10/80/7
Jeszcze nie sa do konca wykonczone, bo nie wiem, gdzie moge kupić listwy wykonczeniowe i pierscienie na glosniki...:/
Głośniki basowe mają tylko 30W, ale w praktyce grają bardzo ładnie. Bardzo podoba mi sie bas. Co prawda nie jest może mocny, ale za to głęboki i ładnie brzmiący
Skomentuj