Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ONET.pl i Skrzynka pocztowa....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ONET.pl i Skrzynka pocztowa....

Witam! Mam pytanie. Czy Ktos przypadkiem sie orientuje co sie dzieje z onetem... Od tygodnia bądź dwoch nie mozna sie zalogowac do szkrzynki pocztowej :(. Gdzie by nie kliknąć wszystko sie zapętla do "http://poczta.onet.pl/oferta/reklama.html" Czym to jest spowodowane i kiedy bedzie mozna sie wreszcie zalogowac ?? ?? Za odpowiedzi ( jakiekolwiek :P ) dziekuje.

zaplac kase a wszystko sie odblokuje

Skomentuj

Jak sie nie można zalogować? U mnie wszystko chodzi jak należy. Chyba że faktycznie tak jak pisze TatoTurbo masz konto 1GB i nie masz za nie zapłacone.

Skomentuj

buehehe o2.pl rules

Skomentuj

mi tez poprawnie dziala...

Skomentuj

a mi nie :| mozliwe ze jest to spowodowane czyms z cookies'ami?

Skomentuj

o2

o2.pl jest strasznie szybkie i ma 1GB i jest za darmo i nie dokleja reklam. Chyba ze świecą szukać lepszej skrzynki. No i 3 adresy: ...o2.pl, ...go2.pl, ...tlen.pl i Do tego można używać komunikatora tlen i wtedy wyskakuje komunikat o nowym mailu i dźwięk (możena ustwić dowolny). Czasem znajomi się dziwią jak ja to robię, że odpisuję na maila w 2 minuty :) To jest naprawdę wygodne.

Skomentuj

i tak trzymac

Skomentuj

Tylko o2 :) Zalety już zostały wymienione wczesniej. Czasami coś się pierdzieli, ale sporadycznie. Dobre są 30megowe skrzynki na panoramie firm - zero spamu!! Jeszcze niegdy nie nawaliło --> http://www.panoramafirm.com.pl/membe...account.php%3F

Skomentuj

Ja tam mam prywatną skrzynie 100 mb na toya.net.pl. Btw Moje problemy z onetem tyczyły sie bardziej mojich cookies niz servera :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X