Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytki pod lm4780

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mi też wszystko jedno. Szkoda że zawodowcy popełnili błędy a tak długo je wytwarzali.

Skomentuj

śmieszne, żeby krzywo pociąć, to zakład który robi płytki, wpierw sami powinni sprawdzić czy jest ok

pokaż te najbardziej koślawe

Skomentuj

Ja poczekam na następna partię.
        Jeżeli jest możliwość to poproszę niebieskie.

Skomentuj

Ja też mogę poczekać i też preferował bym niebieskie

Skomentuj

jeżeli chętni na te płytki się nie zgłoszą (one nie są gratisowe niestety) to osoby które jako ostatnie dokonały wpłat je otrzymają. Ich krzywizn nie widać na zdjęciach wykonanych aparatem z telefonu, a innego nie posiadam. Oczywiście zgłaszam reklamacje tych 10 sztuk dla jasności tylko nie wiem jak na to zareagują
            Last edited by jaromas; 11.01.2011, 19:12.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
              jeżeli chętni na te płytki się nie zgłoszą (one nie są gratisowe niestety) to osoby które jako ostatnie dokonały wpłat je otrzymają.
              Ja bym je proponował zwrócić i niech zrobią dobre bo bubla nikt nie zamawiał

Skomentuj

ja moge poczekac
                mi sie nie spieszy
                tez chcialem niebieskie
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tak jak napisałem te 10 szt napewno zareklamuję

Skomentuj

ja w zasadzie też mogę poczekać wolałbym niebieskie ale jak nie będzie wielu chętnych to wezmę pół na pół

Skomentuj

pol na pol tez mi pasuje jak by co

btw: ciekawe jak podzielic 7 na pol
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja też mogę poczekać na dobrze wykonane płytki ( reklamacja usługi ), kolor dla mnie nie ma znaczenia, ale nie chce należeć do osoby, która otrzyma płytkę, która nie spełnia wymogów produkcji technologicznej.

Skomentuj

Panowie, chyba trochę zaspałem, ale czy jest jeszcze możliwość kupienia tych płytek do lm? Byłbym chętny na 2 płytki + 2 kity...

Skomentuj

spoko nikomu nie zamierzam wciskać tych z przyciętymi ścieżkami (14szt) niektóre są delikatnie krzywe, wezme je dla siebie bo nie ma tragedii a szkoda odsyłać - ja sobie je przypiłuje lekko, dostaniecie więc i tak najprostsze, ale 14 sztuk odsyłam bo scieżki są scięte i to te od zasilania - przenoszące większe prądy

zostało 4 sztuki do rozdania z tej partii, kto bierze?

---------- Post dodany o 22:48 ---------- Poprzedni post o 22:45 ----------

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                            Panowie, chyba trochę zaspałem, ale czy jest jeszcze możliwość kupienia tych płytek do lm? Byłbym chętny na 2 płytki + 2 kity...
                            myslę że nie tylko Ty zaspales, dostalem kilka pw w tej sprawie, jeśli jest jeszcze kilka osób to zróbcie nową miniliste ale w innym wątku bo tu jest i tak niezły bajzel i jeśli szybko sie zorganizujecie to może uda sie domówić te kilka sztuk z kolejną partią.
                            Last edited by jaromas; 11.01.2011, 21:54.

Skomentuj

ok, można spróbować.

Rozumiem, że ceny zostają bez zmian, czyli 4zł za pcb i 2zł za kit?
                              Last edited by wojak737; 11.01.2011, 21:51. Powód: poprawa postu

Skomentuj

sorry ale do tych 4 sztuk mają prawo tylko osoby które zamawiały, napisałem żebyście założyli nowy wątek "płytki pod lm4780 bis" i czy coś w tym stylu bo tu jest i tak tęgi offtop - już 24 strona tamatu leci a nikt oprócz mnie nie ma płytek :P

Skomentuj

zrozumiałem, o co Ci chodziło

Chodzi mi o to czy w nowym zamówieniu ceny by były te same czy uległyby zmianom

Skomentuj

takie same ceny, bo to byłoby to samo zamówienie. Firma tak się ślimaczy że może sie udać domówić nim wyślą

Skomentuj

ok dzięki za info

Skomentuj

czy któraś z tych osób nie chcialaby czerwonych? wyglada na to że kolejne będą niebieskie a zostało akurtat 4 szt.
                                        KAPRINT
                                        usy
                                        dzwiedziu
                                        modrzew
                                        roxiaudio

Skomentuj

Ja mogę wziąść moje 2 sztuki + 2 kity (o ile te kity posiadasz), więc jak coś to daj znać.

Oby mniej więcej proste były.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X