Mi też wszystko jedno. Szkoda że zawodowcy popełnili błędy a tak długo je wytwarzali.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płytki pod lm4780
Collapse
X
-
jeżeli chętni na te płytki się nie zgłoszą (one nie są gratisowe niestety) to osoby które jako ostatnie dokonały wpłat je otrzymają. Ich krzywizn nie widać na zdjęciach wykonanych aparatem z telefonu, a innego nie posiadam. Oczywiście zgłaszam reklamacje tych 10 sztuk dla jasności tylko nie wiem jak na to zareagująLast edited by jaromas; 11.01.2011, 19:12.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromas Zobacz postajeżeli chętni na te płytki się nie zgłoszą (one nie są gratisowe niestety) to osoby które jako ostatnie dokonały wpłat je otrzymają.
Skomentuj
-
spoko nikomu nie zamierzam wciskać tych z przyciętymi ścieżkami (14szt) niektóre są delikatnie krzywe, wezme je dla siebie bo nie ma tragedii a szkoda odsyłać - ja sobie je przypiłuje lekko, dostaniecie więc i tak najprostsze, ale 14 sztuk odsyłam bo scieżki są scięte i to te od zasilania - przenoszące większe prądy
zostało 4 sztuki do rozdania z tej partii, kto bierze?
---------- Post dodany o 22:48 ---------- Poprzedni post o 22:45 ----------
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaPanowie, chyba trochę zaspałem, ale czy jest jeszcze możliwość kupienia tych płytek do lm? Byłbym chętny na 2 płytki + 2 kity...Last edited by jaromas; 11.01.2011, 21:54.
Skomentuj
Skomentuj