jak już jest ponad 100szt można powoli zamykać liste powiedzmy jutro kolo 12:00 wyślę płytki do wyceny w ilości jaka będzie na ten moment plus jakiś zapas dla siebie i spóźnialskich. Mam nadzieje że jutro do wieczora mi to wycenią i podam dane do wpłat.
Mam nadzieję, że nie będzie problemu jeśli wpłacę tak 3 grudnia :) I tak, full opcja (solder maska itd.) + jestem chętny na kit.
Trochę się boję jak to będzie grać, powiedzmy, że grałem na lm3875, lm3876, lm3886 i wielu tda i strasznie mnie ciekawi jak ta końcówka będzie grać do tych (wkrótce jeszcze uniampa Irka robię to będe miał piękne porównanie tego wszystkiego).
Zauważcie także, że forum będzie off od 1 grudnia do 5 grudnia conajmniej!!
Trzeba coś z tym zrobić.
Konto będzie podane jak kolega jaromas dostanie wycenę od firmy.
Co do wysyłki to nie będzie to więcej jak 5-6zł (biorąc pod uwagę poprzednie zamówienia i cennik poczty).
Profesjonalista, spokojnie, może poczekamy aż forum ruszy, w tym czasie jaromas przygotuje się merytorycznie i organizacyjnie :).
Zamieszczone przez scythe1123
taniej to są malutkie płytki i zwykłym listem powinny pójść
Dokładnie, to list zwykły do 350g kosztuje 1,70 zł + koperta czyli jakieś 3,00 do 3,50 zł za całość powinno wyjść. W zalezności od ilości oczywiście, bo jak ktoś 100sztuk chce...
Ale wiadomo jak listy zwykłe idą, często gęsto wcale nie dochodzą... Po co do organizatora mieć jakieś pretensje że nie doszło, niby nie wysłał itd. Lepiej dożucić całe 1zł i wziąść polecony ekonomiczny
Skomentuj