Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Peying - subwoofery, co sądzicie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Peying - subwoofery, co sądzicie ?

Co sądzicie o marce i ich produktach ? Warte uwagi ?

moge powiedziec tak-jeden z lepszych chinskich badziewi..
    Nie oczekuj duzej jakosci ale jest lepszy od ltp, voicekrafta i innych noname..
    mozna go porownac to najtanszych produktów lepszych firm. Parametry T/S duzo odbiegaja od norm.

Skomentuj

Zrobili democar na nissanie 350z, podobno nie grało to źle, ale dla mnie chińszczyznę uprawiają, co na swoją niekorzyść podkreślają czerwonymi membranami z wzorem pajęczyny itp. Znowu dedykowane systemy pod konkretne marki czy modele mają dobre opinie, lepsze niż fabryczne i dobrze wykonane, więc ciężko ich jednoznacznie ocenić.
      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Sam mam subwofer z tej firmy i jestem zadowolony.

Skomentuj

ja miałem głosniki 16cm w aucie i powiem ze porazka, efektywnośc miały marna, ogólnie jakosc dzwieku taka sobie, osobiście nie polecam, ale u mnie grały pod radiem, wiec to raczej mizerna ocena:)

Skomentuj

panowie, kazda marka ma w swojej ofercie tanie badziewia i cos konkretnego

macalem kilka glosnikow tej marki ale sluchalem tylko jednego
            prawdopodobnie bylo to PEIYING PY-BL300A10
            cisnienie robil niesamowite. ale zejscia fatalne i strasznie monotonny

drozsze wzmacniacze tej firmy to dobra alternatywa dla kogos kto nie uznaje uzywek

Zamieszczone przez amdr
            dla mnie chińszczyznę uprawiają, co na swoją niekorzyść podkreślają czerwonymi membranami z wzorem pajęczyny itp.
            niestety nawet i STX powinien cos takiego miec w swojej ofercie. dlaczego? poniewaz taki badziew sie sprzedaje :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              panowie, kazda marka ma w swojej ofercie tanie badziewia i cos konkretnego
              Dokładnie!

Skomentuj

Czaruję...
              X