Witam. Dokonałem zakupu na alledrogo.pl i użyłem opcji płace z allegro. I tu moje pytanie: co się stanie jezeli dokonam wpłaty z normalnego przelewu (nie "płace z allegro") :?:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płace z allegro
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dzwiedziuA mi się wydaje, że już nie ma opcji:
Zwykły przelew (poza systemem Płacę z Allegro).Na samym dole jest "przelew bankowy".
Kiedy wybierasz sposób zapłaty przedpłatą to sprzedawca dostaje info, że taki sposób wybierasz, zresztą wszystko jest opisane w pomocy i nic więcej nie trzeba dodawać. Zwykły przelew na ten plus, że można ustawić datę wyjścia (dobre przy zakupie w weekend), oprócz tego płacenie z Allegro ma chyba same plusy, łącznie z szybkim potwierdzeniem dla sprzedawcy, że przelew został wysłany, bez sprawdzania i czekania, co przekłada się na szybszą dostawę.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Zamieszczone przez amdrNa samym dole jest "przelew bankowy".
A co do tego systemu, w necie dużo się o tym mówi, a zdania użytkowników są podzielone.
Skomentuj
-
Ja lubię korzystać z opcji Płacę z Allegro, nie trzeba przelewu wypisywać :)
Niestety, często Allegro trzyma na swoim koncie pieniądze po kilka dni (odsetki), co może wydłużyć realizację zamówienia (na szczęście wiele osób wysyła towar gdy dostają na maila infoamację, że kasa wpłynęła na Płacę z Allegro).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziuZamieszczone przez amdrNa samym dole jest "przelew bankowy".
A co do tego systemu, w necie dużo się o tym mówi, a zdania użytkowników są podzielone.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
Skomentuj