Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebny ktoś z frezarką!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebny ktoś z frezarką!!

Witam potrzebuje kogoś z frezarką kto mi wytnie koło w płycie gdzieś o grubośći 6mm

wysylka czy na miejscu?
    jak na miejscu to skad dokladnie?

Skomentuj

Chodzi m o to żeby ktoś mi to wycioł jeśli posiada taką płytę i chęci oczywiście nie za darmo a potem by mi to wysłał... Bo w mojej okolicy żaden stolarz nie ma frezarki.

Skomentuj

frezarki maja tylko im sie nie chce takiego malego zamowienia robic
        chyba, ze to jakis amator, ktory tylko plyty przycina
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zapewne tak... To jest ktoś chętny?? Za jakiś czas sobie kupie frezarkę i będę miał gdzieś tych amatorów stolarzy... Jeden jak mi otwór wycioł to się za głowę chyciłem sam bym to lepiej zrobił wyżynarką ale tym razem potrzebuję idalny odwór:)

Skomentuj

Jak dostatecznie duży ten otwór to wyrzynarką też można zrobić bardzo ładnie... Zwłaszcza w tak cienkiej płycie :)

Skomentuj

Otwór musi mieć średnice 20,5cm

Skomentuj

a to ma byc z frezem czy sam otwor?
                Bo na podfrezowanie to chyba za cienka plyta
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To ma być tylko otwór bez podfrezowania:) Potrzebuje go bo budę mam już zrobioną i chce ją przgręcić na wierzch żeby wyglądało że ma to frez:)

Skomentuj

to najprostrzy sposob opisany zreszta w instrukcji obslugi wyrzynarki to:
                    wkrec jakis wkret lub wbij gwozdzia w srodek okregu, przyczep sznurkiem wyrzynarke i wycinaj
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No to spróbuje coś wykąbinować... Jak Tylko skończę tego suba to go pokaże na forum...

Skomentuj

sorry ze tak offtopowo ale niemam innej mozliwosci zeby porozumiec sie z łukaszem,wiadomosci na priv niechca sie wysylac a widze ze sie wypowiada w tym temacie,a nigdzie indziej nie odpisuje:),potrzebuje łukaszu jakis aktualny kontakt do Ciebie(na gg nie odpowiadasz na tel. tez nie. emaila nie posiadam ),niewiem jak dac zeby to wygaslo pozniej,przepraszam z gory autora tematu

Skomentuj

gg mi nie dziala
                          pw dziala swietnie, dzisiaj dostalem kilka wiadomosci i zaproszenie od ciebie do znajomych
                          tel sie nie zmienil, jest ten co ci kiedys przesylalem
                          a e-mail jest w moim profilu lklukasz@o2.pl
                          ale zadko tam zagladam
                          zrob porzadek w skrzynce pw i wtedy wysylaj mi wiadomosci

sorry za OT
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                          X