Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Chyba nie do konca... HotWheels :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chyba nie do konca... HotWheels :D

Poszedlem dzis z baba na zakupy to supermarketu.. ona ogladala to co chciala kupic a ja to co jakos wpadlo mi w oko
    czyli ... kurde chyba teraz nawet dla mnie jest dziwne --- dzial z zabawkami
    ...lego ...nie moglem sie zdecydowac :) ale wlasnie jak zobaczylem hot'y to mi nogi sie ugiely .... i co?! kupilem 5 szt kazdy jest wyjatkowy postanowilem ze czesc z nich podaruje znajomym [bo lubia turbo itp] a reszte wsadze na poleczke i bede se patrzyl
    Załączone pliki

Z WIEKIEM człowiek dziecinnieje :P

Skomentuj

nie dziwie sie ze je kupiłes.sam bym sie nie oparł im.a propos wszystkie modele masz te same?pozdro

Skomentuj

nio niezle cacko szkoda ze w takiej skali

Skomentuj

Ja tez ostatnio kupiłem sobie tylko ze moje maja nawt podwozie podswietlane!! bajeranckie

Skomentuj

a ja mam takiego malutkiego (5cm) na zdalne sterowanie. Jakieś 2 lata temu przywiozłem sobie z zagranicy za 5 euro. ale widzę że na allego też dotarły: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=35610878
            gorąco to polecam zabawa niesamowita (znów być dzieckiem) :P

Skomentuj

GRZESIO, a ja mam takiego za darmo bo w bosch-u rozdawali

Skomentuj

mówisz Grzesio ze ten samochodik jest warty swojej ceny ?? bedzie trzeba się skusić, zawsze chcialem sobie kupić jakąs sterowaną furke

Skomentuj

Zawsze lubiłem tunningować zdalnie sterowane autka ale ten jest tak mały, że chyba silnik rakietowy z fajerwerków wchodzi w rachube jako dopalacz

Jedno autko mojej konstrukcji osiagało taką prędkość na asfalcie, że przy ostrzejszych skrętach było dachowanie i nie dlatego, że był za wysoko położony środek masy bo samochodzik miał tylko 5 cm wysokości a 15 szer. .
                  Zwykle jak to bywa z ostro rasowanymi furami, po dwóch pakietach akumulatorów przekładnie napędowe wyzioneły ducha

Skomentuj

kto ma nokie to szybko wymieni silniczek w tym aucie.

Skomentuj

Czaruję...
                    X