Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy mechanizm TIPs & TRICKs

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowy mechanizm TIPs & TRICKs

Witam.

Ponieważ wszyscy korzystamy z nowego mechanizmu, więc postanowiłem założyć wątek w którym Userzy nawzajem będą sobie pomagać rozwiązywać problemy obsługi nowego mechanizmu forum...

A zatem...

... jeśli znalazłeś ciekawą Twoim zdaniem funkcję mechanizu albo rozwiązałeś jakiś problem, opisz tutaj jak to zrobić ! Na pewno wielu skorzysta z Twoich doświadczeń.
    ... jeśli nie możesz sobie z czymś poradzić - zapytaj ! Ktoś inny na pewno podpowie, czy dana funkcja znajduje się w tym mechanizmie, a jeśli tak to wskaże do niej drogę.

ok, ale dobrze byloby przykleic albo wrzucic link w ogloszenie..

Mam problem z szukaniem wszystkich postow danego uzytkownika w zaawansowanym szukaniu... Szukalem informacji dokladnej danego usera, ale po wpisaniu jego nazwy zero odezwu...

Skomentuj

Nawet swoich nie mozna wyszukac...

Skomentuj

W dowolnym wątku klikasz na nazwę Usera obok postu i wybierasz: "Zobacz posty", ewentualnie wchodzisz w profil określonego Usera i z menu po lewej wybierasz "Znajdź wszystkie posty". Obie metody są teoretycznie tożsame :)

Skomentuj

Tak tez wlasnie zrobilem, ale musialem najpierw poszukac watku, aby goscia znalezc... Dlugo to trwa, w zaawansowanym szukaniu jest duzo szybciej, bo po wpisaniu kilku liter tworzy sie lista powiazana z tym co wpisalem i mozna szybko wybrac. Byloby fajnie jakby to chodzilo porzadnie.

Skomentuj

szybkie pytanie
            nie moge znalezc edycji podpisu w profilu
            zmienial ktos ostatnio
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ustawienia->Edytuj Sygnaturę (W panelu Moje ustawienia)

Skomentuj

Czaruję...
              X