Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CO MY?LICIE O TYCH KOLUMIENKACH ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CO MY?LICIE O TYCH KOLUMIENKACH ?

Czy kolumny na zamieszczonym obrazku poniżej są w miare dobre ? Dzisiaj pojade do Media i dowiem się nie co więcej o głośnikach w nich zamontowanych. Czy ktoś miał może styczność z tymi kolumienkami ?

jak za tą cenę..prawdę mówiąc kupując gotowce w tej cenie nie spodziewał bym się rewelacji,.. nie wiem wogóle czego się można spodziewać ponieważ w tej cenie można zakupić nowe kolumienki ale o wielkości miniaturowej:P..hmm najlepiej sprawdzić to w sklepie(a jescze lepiej zrobić dużo lepsze samemu:)))
    Pozdro

Skomentuj

no ale obudowa z drewna, wyglada to jak bardzo nisko buddzetowa konstrukcja ludzi z foum ktorzy chceli zrobic cos co gra w miare dobrze za mala kase. Cena jest przystepna..., musisz posluchac bo za ta cene niekiedy mozna kupic tlyko glosnik.

Skomentuj

zadaj sobie pytanie co mozesz kupic za 104 zł i pomysl odpowiedz sobie na nie sam
        niestety swiat audio jest bezwzgledny tu doskonalym wyznacznikiem jest cena ale mzoe warto dla samych przetwornikow
        niestety tonsil jest juz w takim dolku ze ratuje sie wypuszczajac buble niestety polska rzeczywistosc

Skomentuj

heh slyszalem te kolumny i graja nie za ciekawie a ta cene jest chyba cena za sztuke :)

Skomentuj

DO ŁUKASZA: EJ ŁUKASZ NIE OBRAŹ SIĘ ALE JUŻ CHYBA 3 RAZ SIĘ CIEBIE PYTAM CO WYBRAĆ A TY MI KAŻESZ ODPOWIEDZIEĆ NA NIE SAMEMU SOBIE .

Skomentuj

no bo co mzoesz odstac za 104 zł jak za to nawet jednego dobrego glosnika nie kupisz pomysl
              przeciez to jest oczywiste

Skomentuj

Mnie sie tam wydaje ze widze w tych kolumnach arv 104, ale reki sobie uciac nie dam ;D

Skomentuj

Nie chce mi się wierzyć że to wyrób Tonsila. Jakaś ściema ze strony MediaMarkt

Skomentuj

Hmmm jak za 104 zł to napewno nie tonsil.Coś im sie po......kiełbasiło

Skomentuj

jasne ze nic lepszego nie kupisz... na material na budy nie starczy :)
                      bierz puki sa i sie ciesz
                      jak cos to sprzedasz sasiadowi za 200zl i wszytscy beda sie usmiechac

Skomentuj

Kupili regenerowane głośniki Tonsila na allegro. Niski bezpośrednio, na wysoki kondensator i mamy oto sprzet za 104zł

A dodam że wysokotonowy wygląda na 8/50 Tonsila. Na allegro chyba za 20zl chodziły.

Skomentuj

napewno w niej widze wysokotonowke tonsila gdwk 7/50, nie wiem jak niskotonowka

moge powiedziec ze wysokotonowy jest calkiem calkiem jak na krajowy wyrob

Skomentuj

Markety czasem w ramach promocji mogą sprzedawać dużo poniżej ceny zakupu. Dziwne ? Raczej nie bo gość do dwóch kolumn moze dokupić wzmacniacz , odtwarzacz , kable i jeszcze na coś da sie naciągnąć.

Mimo wszystko te kolumny to na pewno badziew.

Skomentuj

Moim skromnym zdaniem jest to na pewno cena za sztuke....
                              W koncu jest napisane "kolumna glosnikowa" i jest podana cena.
                              W przeciwnym razie na moj rozum byloby: kolumny głośnikowe :-)

Co do "bebechów" nie wiem.
                              Co do wyglądu- jako kobieta oceniam ( w skali 1-10) na 2.

Skomentuj

skoro mycha tak mowi to tak musi byc biada temu kto sie nie dostosuje

Skomentuj

nawet cena za jedną sztukę to troszkę za mało by mieć pewność co do jakości tego sprzętu.. a do wrażeń odsłuchwych nie podchodziłem z tym sprzętem:P

Skomentuj

To nie jest wyrób tonsila. Kiedys byly podobne w Selgrosie tylko czarne z tyłu napis made in china jak szukałem w necie modelu to nic nie znalazłem. Zadzwoniłem do tonsila i powiedzieli mi że oni czegoś takiego nie produkują.

Skomentuj

Zamieszczone przez drzewko
                                      To nie jest wyrób tonsila. Kiedys byly podobne w Selgrosie tylko czarne z tyłu napis made in china jak szukałem w necie modelu to nic nie znalazłem. Zadzwoniłem do tonsila i powiedzieli mi że oni czegoś takiego nie produkują.
                                      to jest tonsil na 100 ?% wyokotonowka to gdwk 7/50 a 13cm woofer to nie kojarze

Skomentuj

No to wszystko jasne byłem dzis w media markecie i tak
                                        - cena dotyczy jednej sztuki
                                        -jest to orginalny produkt Tonsila
                                        -wysokotonowy to gdwk7/50
                                        -niskosredniotonowy nie jest firmy tonsil
                                        - bardzo niska efektywnosc zestawu
                                        - i moc RMS tez bardzi niska na poziomie 50 W
                                        gg3510218

Skomentuj

Czaruję...
                                        X