Czy kolumny na zamieszczonym obrazku poniżej są w miare dobre ? Dzisiaj pojade do Media i dowiem się nie co więcej o głośnikach w nich zamontowanych. Czy ktoś miał może styczność z tymi kolumienkami ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
CO MY?LICIE O TYCH KOLUMIENKACH ?
Collapse
X
-
jak za tą cenę..prawdę mówiąc kupując gotowce w tej cenie nie spodziewał bym się rewelacji,.. nie wiem wogóle czego się można spodziewać ponieważ w tej cenie można zakupić nowe kolumienki ale o wielkości miniaturowej:P..hmm najlepiej sprawdzić to w sklepie(a jescze lepiej zrobić dużo lepsze samemu:)))
Pozdro
-
zadaj sobie pytanie co mozesz kupic za 104 zł i pomysl odpowiedz sobie na nie sam
niestety swiat audio jest bezwzgledny tu doskonalym wyznacznikiem jest cena ale mzoe warto dla samych przetwornikow
niestety tonsil jest juz w takim dolku ze ratuje sie wypuszczajac buble niestety polska rzeczywistosc
Skomentuj
-
Zamieszczone przez drzewkoTo nie jest wyrób tonsila. Kiedys byly podobne w Selgrosie tylko czarne z tyłu napis made in china jak szukałem w necie modelu to nic nie znalazłem. Zadzwoniłem do tonsila i powiedzieli mi że oni czegoś takiego nie produkują.
Skomentuj
Skomentuj