Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
UWAGA! Strona zap-audio.pl zainfekowana?
Collapse
X
-
Doinstalujecie sobie dodatek do Firefoxa o nazwie Dr.Web Antivirus Link Checker zawsze na link klikacie ppm - > sprawdź:
---------- Post dodany o 18:06 ---------- Poprzedni post o 18:01 ----------
AVG Link Checker też twierdzi, że clean.
Zamieszczone przez Q Zobacz postaPrzejrzałem na szybko kod strony przesłany do przeglądarki i nie widzę w nim żadnych podejrzanych zapisów... antyvir też się nie buntuje... Opera otwiera stronę bez zająknięcia.Last edited by Away; 19.12.2010, 17:14.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaU mnie nadal wyskakuje ostrzeżenie, XP Chrome.
Skomentuj
-
Fenomen nokii wziął się stąd że to dobrze wykonane telefony w stosunku do innych, to jak stary mercedes mający najgorsze parametry dynamiczne i najlepszą jakość/trwałość. Ja tam nigdy nokii nie lubiłem - bo była kiedyś modna, wolałem ericssona. Jak sprawdziłem jakość innych telefonów to już ich nie chciałem. Wszystko trzeszczy, wyginają się, grzeją podczas ładowania, zwieszają, często dźwięk podczas rozmowy jest zły. Oczywiście znajomy mówi że to nie ma znaczenia bo on jak większość wyrzuca telefon po roku. Ale żeby lubić tandetę trzeba mieć pieniądze :(.
A co do spyware to jak ktoś ma w tym interes to i tak się dobierze do naszego PC bez względu na przeglądarkę. W zasadzie państwo zagląda nam wszędzie, czyta SMS-y itp. a ludzie i tak pójdą z radością na wybory kolejnych oszustów.
U mnie najszybszy "chromiak" też nie lubi Zap-audio, ale to już od dawna, jak też niektórych przedmiotów z allegro bo widzi zagrożenia z obrazków.
Skomentuj
Skomentuj