Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki Amp do Kina D.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki Amp do Kina D.

Witam
    Panowie zastanawiam się nad paroma modelami do kina ,głównie filmy i PS3 ( do słuchania muzyki mam osobny zestaw) Max kwota jaką chcę przeznaczyć to 800 ,-
    to moje propozycje
    YAMAHA RX-V800
    Cambridge Audio AZUR 540 R
    MARANTZ SR5400 lub 4400
    NAD T 753
    lub coś innego jeśli ktoś ma inną propozycję
    Zestaw kolumn jakie będą z nim grać to Monitor Audio seria M
    za pomoc i jaki kol wiek opinie dzięki z górki :)

w sieci da sie znalezc niektorych modeli bebechy, ktore tez troche moga pomoc w wyborze, takze warto spojrzec

Skomentuj

Może poczciwy Onkyo TX-SR307? Ewentualnie 308 - ale nowsze nie oznacza lepsze. Tylko troszkę musisz dorzucić.
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

kup nowy z 3letnią gwarancją, rxv367, rxv465. Jak coś pierdnie nie tak jak ci pasuje to serwis i coś muszą zrobić, a używka nieważne NAD czy CA jak coś padnie to na śmietnik,np. procesor nikt tego już nie naprawi.

Skomentuj

Wysokie modele yamahy z lat 2000-2005 są godne polecenia, rxv-800 jest znakomitym amplitunerem. Te nowe pierdziawki za 800zł to się nadają do oglądania a nie słuchania.

Skomentuj

Zamieszczone przez roczen82 Zobacz posta
            Wysokie modele yamahy z lat 2000-2005 są godne polecenia, rxv-800 jest znakomitym amplitunerem. Te nowe pierdziawki za 800zł to się nadają do oglądania a nie słuchania.
            W dźwięku różnicy nie zauważysz to nie stereo, tu ważna jest funkcjonalność i kompatybilność z obecnymi systemami przesyłu sygnałów, no i nie trzeba trząść porami czy taka używka odpali jak ją kurier przywiezie.

Skomentuj

Poczytałem i kupiłem
              CA AZUR 540 --jak dojdzie będę testował .

Skomentuj

Wdzisiejszych czasach kupowanie czegos co nie polaczenia do sieci to nieporozumienie.

Skomentuj

Nie rozumiem odpowiedzi :) po co mi połączenie do sieci w ampli ??

Skomentuj

Koledze chodzi o kombajn - all in one. Z drugiej strony jest taki przepych elektroniki że mało kto w ogóle korzysta z tych wszystkich funkcji na raz, zwykły kowalski ma problem z podłączeniem kolumn do nowo zakupionego wzmacniacza więc nim na dobre wejdą standardy sieciowe to chyba kolejne 10-15 lat.

Skomentuj

Nie wyobrazam sobie nie posiadania interfejsu sieciwoego w ampli, tv czy odtwarzaczu hd. Chyba byłbym głupi zeby kupowac drogie płyty Blueray i wypalac na osobnejm drogiej wypalarce. Ja wole odtwarzac je z dysku sieciowego. ALe wy robcie jak chcecie, biedny kupuje dwa razy.

---------- Post dodany o 13:08 ---------- Poprzedni post o 11:40 ----------

Od siebie polecam http://www.onkyo.pl/pl/Produkty/Kino...owego/TX-NR708

Skomentuj

Trzeba czekać, ceny spadną, standardy się zadomowią, oczywiście to same zalety, szybkość a to wygoda.

Skomentuj

Tak mozna czekac w nieskonczonosc.
                          http://www.ferguson-digital.eu/pl/odtwarzacze-hd.html

Skomentuj

Czaruję...
                          X