Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co robić aby zarobić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co robić aby zarobić?

Lata lecą. Trzeba opłacić studia, kupić nowszego mercedesa ale... Wypadało by jakoś zacząć zarabiać. Ale czy jeszcze gdzieś można dużo zarobić? Napewno tak! Macie może jakieś pomysły co robić?

czy dużo to nie wiem.ale grosik do grosika...

Skomentuj

Robisz kolumny .... Sprzedajesz na allegro ... Masz kase ...... Robisz leprze kolumny .... sprzedajesz drozej ..... budujesz haj endowe kolumny .... fartem sprzedajesz .... kupujesz merca

Skomentuj

Pracowac...

Skomentuj

dla nas młodych pracy nie ma ale jest robota, ale jak wiadomo robić się nie chce a pracować każdy by chciał.

Skomentuj

ja bym chciał porobić troche, praca fizyczna byłą by miel widziana, mógłbym nawet kopac gdzieśrowy na wakacje byletylko nie w pobliżu mojego domu :P wazne zeby ZAPŁACILi a nie wych...li, darmowa siłka , opanowanie stresu poprzez wysiłek fizyczny no i kasa , kasa ,kasa

Skomentuj

Budzik, Oprócz tego rozrost miesni.... Same profity pracy fizycznej

Skomentuj

ja na pewno nie zdecyduję się na pracę na czarno... kilka dni temu mój kumpel spadł z rusztowania z siódmego piętra... :( pracował na czarno, więc jego rodzinka nawet nie dostanie kasy na pogrzeb...
                :(

Skomentuj

polska to kraj w ktorym sie kombonuje, kto nie kombinuje ten nie zyje

Skomentuj

A ja w piekarni robie sobie w soboty z kumplami na czarno sprzatanie i takie tam za pracujemy 8 godzin od 6 rano do 14 ale prawdziwej pracy jest ze 4 no jak jest dosc brudno to 5 a tak to na fajku itp. Dostajemy na reke 50zł to już jest na wieczorny melanzyk . A na lato szew powiedział że mamy pierwsze miejsce do pracy wiec :) co mi tam

Skomentuj

Ja dorabiam razem z SoundWavem na okazyjnych imprezach :) nie zawsze ale czasem wpadnie parę zł na sprzęt. Zawsze coś...

Skomentuj

a czasami robimy coś charytatywnie...... i w najleprzym wypadku jesteśmy na zero ......

Skomentuj

na uklady nie ma rady...bez nich ciezko o prace....

pozatym w polsce tylko ryby nie biora.........

ja zeby wpadlo pare zloty przerabiam telefony...najczesciej nokie....troche sie zainwestowalo i jest narazie spoko...

Skomentuj

a ja od jakiegoś roku robie nocki w markecie.jest praca fizyczna ale jak sie czlowiek przyzwyczai to idzie wytrzymac.a i z samych weekendów jest jakis grosz.

Skomentuj

A ja pracuje na 2 etaty....

Skomentuj

a ja od niecałego miesiąca pracuje sobie w salonie łazienek, tzn sprzedaje wanny, brodziki, kibelki, płytki itp. 9 h dziennie + 2 soboty w miesiacu. W sumie to praca jest spoko, nie urobie sie, cieplo tylko szef jest poj...y. Zarabiaja tez nie najgorzej jak za taka prace bo kolo tysiaczka. Bylo na to stanowisko kolo 20 kandydatow i prawda jest taka, ze gdyby moja znajoma tam nie pracowala to ja bym sie nie dostal. Dyskretnie z kolezankami podpowiadaly szefowej moja kandydature, ze niby dzwonilem kilkanascie razy bylem kilka czekalem na nia godzine itp. Pracuje a ona dalej nie wie ze sie znalismy.
                                Tak wiec nie ma cudów bez szerokich pleców ani rusz.

Skomentuj

Iść na orkiestre swiatecznej pomocy i wyjmować $$ z puszki <lol>

Skomentuj

Zombal, wie jak zarobic bo sam tak robi!!!:)

Skomentuj

W tym roku sie zapisze :) koledzy mówią ze na orkiestrze zarabiaja po ok 400zł na łebka :) <majora>

Skomentuj

A może gry losowe,zakłady bukmacherskie...ale niema to jak praca na czarno,$$$ jest napewno wiecej niż u nas a i jaką fure można czasami przytargać do domu po cenie promocyjnej

Skomentuj

Czaruję...
                                        X