Lata lecą. Trzeba opłacić studia, kupić nowszego mercedesa ale... Wypadało by jakoś zacząć zarabiać. Ale czy jeszcze gdzieś można dużo zarobić? Napewno tak! Macie może jakieś pomysły co robić?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co robić aby zarobić?
Collapse
X
-
A ja w piekarni robie sobie w soboty z kumplami na czarno sprzatanie i takie tam za pracujemy 8 godzin od 6 rano do 14 ale prawdziwej pracy jest ze 4 no jak jest dosc brudno to 5 a tak to na fajku itp. Dostajemy na reke 50zł to już jest na wieczorny melanzyk . A na lato szew powiedział że mamy pierwsze miejsce do pracy wiec :) co mi tam
Skomentuj
-
a ja od niecałego miesiąca pracuje sobie w salonie łazienek, tzn sprzedaje wanny, brodziki, kibelki, płytki itp. 9 h dziennie + 2 soboty w miesiacu. W sumie to praca jest spoko, nie urobie sie, cieplo tylko szef jest poj...y. Zarabiaja tez nie najgorzej jak za taka prace bo kolo tysiaczka. Bylo na to stanowisko kolo 20 kandydatow i prawda jest taka, ze gdyby moja znajoma tam nie pracowala to ja bym sie nie dostal. Dyskretnie z kolezankami podpowiadaly szefowej moja kandydature, ze niby dzwonilem kilkanascie razy bylem kilka czekalem na nia godzine itp. Pracuje a ona dalej nie wie ze sie znalismy.
Tak wiec nie ma cudów bez szerokich pleców ani rusz.
Skomentuj
Skomentuj