Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybory Moderatorów

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybory Moderatorów

Niniejszym ogłaszam rozpoczęcie wyborów nowych Moderatorów. Czas trwania: 10 dni, można wskazać max. 3 faworytów. Zapraszam do głosowania !

Ostatecznego wyboru Moderatorów dokonają Administratorzy w oparciu o wyniki ankiety.
    210
    csbiczek
    10.95%
    23
    dolphin123
    17.14%
    36
    mIKI
    2.38%
    5
    n_omyzs
    5.71%
    12
    Sound Wave
    6.19%
    13
    umberto
    2.38%
    5
    lklukasz
    22.38%
    47
    Shiver
    6.19%
    13
    KAPRINT
    3.33%
    7
    raven1985
    14.29%
    30
    suszi
    0.48%
    1
    Pogromca mitow
    8.57%
    18

The poll is expired.

Tu głosować jawnie czy jest ankieta zrobiona i jej nie widzę...?

Skomentuj

Jest Ankieta

Skomentuj

Ja mam takie zasadnicze pytanie: Czy administracja widzi kto na kogo zagłosował ?

Skomentuj

A niech sobie widzi

Tylko jakaś mała ilość oddanych głosów - ale to właściwie nie dziwi bo chyba okres sylwestrowy nie sprzyja. Później znowu "długi łikend" - może przedłużyć ankietę o tydzień?

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
            A niech sobie widzi
            dabyl ale to właśnie o to mi chodzi Jeśli widzi to dobrze, bo na miejscu administratora to nie brał bym pod uwagę głosów oddanych przez nowo (zupełnie nowo) zarejestrowanych osób (i chyba to jasnym jest o co chodzi? )

Skomentuj

Witam,

osobiście proponuję uzupełnić listę o Kolegę Zbig-a. Myslę, że nie muszę pisać dlaczego. Warto mieć kogoś takiego na tym Forum i liczyć na jego pomoc.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011.
              Jacek Zieliński

Skomentuj

Więdzą jak najbardziej się z Tobą zgodzę Jacku. Tylko, że ZBig niestety potrafi być codziennie a za chwilę pół roku nie odwiedzać forum:) No, ale może moderacja by go przytrzymała....

Skomentuj

Czolem,

właśnie o tym myślę. Tylko jest jeden problem - czy się zgodzi. Nie chcę wychodzić przed szereg. W/g mnie Q powinien go o to zapytać na PW i ewentualnie uzupełnić listę. Napewno warto spróbować. Bo jeśli ucieknie w inne miejsce będzie wielka szkoda. Napewno trafi do tego wątku, więc może zapytam wprost:

Zbig, co Ty na to ?

Jacek Zieliński

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide;[B
                    Jeśli widzi to dobrze, bo na miejscu administratora to nie brał bym pod uwagę głosów oddanych przez nowo (zupełnie nowo) zarejestrowanych osób (i chyba to jasnym jest o co chodzi? )
                    jasne że jasne;p Popieram

Być może umknęła mi w jakimś wątku ta informacja, ale ilu nowych moderatorów zostanie wybranych ?

Skomentuj

Administracja i moderatorzy widzą tylko wyniki. Nie widać kto na kogo głosował.

Z nowymi kandydaturami jest już trochę za późno. Wątek o wpisywaniu kandydatów wisiał już od początku grudnia, był czas na to . Może Zbigowi poszczęści sie następnym razem :)

Skomentuj

Hmm mIKI'ego to dobre 2 lata nie było na forum, dla tego trochę dziwi mnie jego kandydatura. SW i umberto również dość znacznie zmniejszyli swoja aktywność, więc widzę że w ankiecie robią Oni tylko sztuczny tłok

Skomentuj

To może ja parę słów wyjaśnień.
                          Po pierwsze: Jako główny admin widzę cały czas kto na kogo głosował (przekażę te informacje Yoshi'emu zaraz po zakończeniu ankiety) i tak jak tu zostało zasugerowane przez ir0nhide'a wyniki ankiety nie przełożą się wprost na przyznanie funkcji moderatora ze względu właśnie na to, że jedynym właściwym rozwiązaniem jest średnia ważona głosów oddanych na każdego kandydata (wagi w zależności od stażu na forum - ilość postów, czasu online, czasu rejestracji).
                          Po drugie: Faktycznie jest za późno na uzupełnianie ankiety o nowych kandydatów aczkolwiek nie są to na pewno ostatnie wybory Moderatorów, więc nic straconego.
                          Po trzecie: O ilości nowych Moderatorów zadecyduję z Yoshi'm po zakończeniu ankiety.
                          Po czwarte: ŁukaszN przeczytaj pierwszy post wątku dotyczącego kandydatur na Moderów to będziesz wiedział dlaczego są wśród nich także mało aktywni Userzy (podpowiem: byli Moderatorzy)

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                            Administracja i moderatorzy widzą tylko wynik
                            ja tam nic nie widze

Skomentuj

ja jestem bardzo aktwny, mam masę postów, jestem merytoryczny, bezstronny i spedzam duzo czasu na forum, dziwie sie ze nie ma mnie na liscie kandydatow. Chyba jakies kolesiostwo decyduje...

Skomentuj

Na Pawła S bym zagłosował ale on już przeszedł bez głosowania...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
                                  Na Pawła S bym zagłosował ale on już przeszedł bez głosowania...
                                  Jak bez? No bez jaj.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
                                    ja jestem bardzo aktwny, mam masę postów, jestem merytoryczny, bezstronny i spedzam duzo czasu na forum, dziwie sie ze nie ma mnie na liscie kandydatow. Chyba jakies kolesiostwo decyduje...
                                    leppera tez byloe wszedzie pelno ale jakos prezydentem nie zostal...

ak bez? No bez jaj.
                                    przeczytaj temat od poczatku zamiast sie glupio wypowiadac

Skomentuj

Jesteś zbyt konfliktogenny ;->

Skomentuj

pegelmesser
                                        , trzeba ci przyznać że masz wiedzę, dużo czasu tu spędzasz i nadawał byś się na to stanowisko teoretycznie, ale czasami coś ci odwala i zachowujesz się jak dziecko. A to dość problematyczne jak na modera. Może to taki sposób bycia, ja osobiście się przyzwyczaiłem i mi to nie przeszkadza Ale bądź dużym chłopcem i zrozum to chociaż raz :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X