i ode mnie ale to nie był mikołaj tylko BOCIAN wrzucił bachora przez komin i odleciał :)
[ Dodano: 2004-12-05, 23:50 ]
a od mikolaj to chciałbym aby ci co chcieli sprzedac orlen ruskim przyznali sie do tego i wydali swoich ruskich kolegów:)
[ Dodano: 2004-12-05, 23:53 ]
albo chciałbym bombe atomowa którą mógłbym wysadzic sejm razem z kwasniakiem, buzkiem, milerem, belka rydzykiem,ałganowem reszta komóchów, dewotów, zbovczenców, leppera, kube wojewódzkiego, agentów ruskich słuzb, szpiegów dywersantów, i innych o których zapomnialem acha i siebie również :)
[ Dodano: 2004-12-05, 23:56 ]
ustawiajcie sie w kolejke do tej mikołajki a puzniej siem okaz iz byla kiedys facetem :P
UFOK - bez paniki gustu troszke posiadam.
Moja miłośc jest wizualnym przeciwuienstwem Mikołajka ;-)
Niemniej jednak zawsze milo zawiesic oko na takim ciachu ;-)
Umberto pozdrowienia dla Ciebie i Twojego maleństwa. Mikołaj zrobił niezły prezent-raczej Ty zrobiłeś-wiadomo o co chodzi :P. Niech rośnie piękna, zdrowa, z wielkim hercem jak jej ojciec :)
pozdrawaim
Zombal, niczego sobie ten mikołaj, tylko mało pokazuje :) Pozatym tego typu zdjęć nie powinno sie umieszczać na forum, bo dużo tu "małolatów" :P
Hahahaha sparco małlaty nie małolaty, kazdy chyba wie jak wyglada ludzkie cialo-tym bardziej na tym forum: męskie :P
Nawet dzieci są juz dobrze uczone- moj 10-letni chrzesniak tłumaczył mi ostatnio jak dochodzi do zaplodnienia...
Skomentuj