Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kwatery w gorach okres Sylwestrowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kwatery w gorach okres Sylwestrowy

Poszukuje czegos w gorach dla 4 osob-dwa pokoje ...oczywiscie tanio, ladnie itp
    27.12.04 do 02.01.05

przyłaczam sie do pytania może jakies znane miejscówki z zeszłego roku .

Skomentuj

panowie troszke sie za pozno zoretowaliscie takie sprawy zalatwie sie juz we wrzesniu wiem to z doswiadczenia

Skomentuj

Tomck ma racje :) w tym sie zgadzam z nim :) teraz to za późno raczej na takie sprawy, uratuje Cie tylko znajomy co ma domek tam :)

Skomentuj

Zombal, w dwoch sprawach sie zgdazmy w tej i ze mikolajk jest moja

Skomentuj

Właśnie ze nie, w tym sie nie zgadzamy jestem pewien w 100% juz mowilem do kogo ten Mikołaj nalezy ide zaraz spać, nie mysl ze mi wykradniesz mikołaja mojego przez moja nieobecnosć :>

Skomentuj

no ja najprawdopodobniej(90 bede w gorach w tego sylwka, dokladnie w miedzybrodziu, nie ma zle bo kumpel ma jutro dzwonic i zamawiac domek 30zl od osoby

Skomentuj

Niedaleko Międzybrodzia jest ta Elektrownia jakas i ta góra co niby auta same pod góre wjeżdżaja :)

Skomentuj

Zombal, to na wache nie stracisz jak bedziesz wiezdzal

Skomentuj

Bylem tam wycieczka klasowa :) fajnie tam jest

Skomentuj

oj jak fajnie z cala klasa i jka bylo pewnie fajowo jak zawsze na takich wyprawach!!!

Skomentuj

Jasne, super ekstra fajowo!! wiesz co sie robi na takich wycieczkach? CHLEJE Z NAUCZYCIELAMI!!

Skomentuj

Jabłonki

Ja jadę na 3 dni w Bieszczady do Jabłonek (40 km od Sanoka) z Anią i grupką znajomych (razem 8 osób). http://www.ptsm.pl/jablonki/index_pl.html - jeszcze jest duużo miejsc :)
                          PS. cena noclegu 12 zł (za okazaniam legitymacji uczniowskiej lub studencjkiej) a dla członków PTSM będzie 9 zł.

Skomentuj

Mi udało się zarezerwować tydzień temu miejsca w Bukowinie tatrzańskiej na 5 dni. Jedziemy w 12 osób. Można na Słowacje po zaopatrzenie skoczyć i wyciag narciarski w odległości 300m........więcej nie potrzebuje i już się ciesze.

Skomentuj

Zombal, dobrze wiem co sie na takich wycieczkach dzieje raz to nawet nauczyciela trawa upalilsmy:)

Skomentuj

A ja mieszkam prawie w Bieszczadach - 25 km 0d Sanoka !!! Nieraz podczas wakacji: niedziela, południe, nie ma co robić.. zrzutka na paliwo i na Solinę do nocy... Teraz jest zaje****** oświetlona w nocy.

Skomentuj

Tak sie sklada ze akurat mieszkam w gorach (studiuje tylko w krakowie) i moge wam powiedziec ze sytuacja z miejscami sylwestrowymi wglada tak:
                                  -->Troche za pozno na wynajecie calych domkow (wolne jeszcze powinny byc tylko w Zawoji oraz w okolicach Bialki kolo Makowa Podhalanskiego), w miejscowosci Sidzina (taka dziora, byly jeszcze jakies domki).
                                  -->Mozna jeszcze znalesc sporo wolnych miejsc w domach prywatnych, w ktorych ludzie wynajmuja pokoje np. dla turystow. Wystarczy sie przejechac i popytac i nie ma problema.
                                  Cena takiego pokoju w goralskiej chalupie to jaies 50zł za 24h w noc sylwestrowa.

A pozatym to cepry hej !!!
                                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
                                  X