Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie zaopatrujecie się w te nakrętki ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie zaopatrujecie się w te nakrętki ?

Szukałem w różnych sklepach, znalazłem w praktikerze, chyba 2 zł /szt :| W obi za paczuszkę też drogo, może w jakichś sklepach meblowych ? Gdzie się wybrać ?

Chodzi o te nakrętki:
    http://www.sklep.agas.pl/files/produkty_male/17782.jpg

Pozdrawiam !

nakretki kłowe lub pazurkowe

takie rzeczy kupuje sie w wyspecjalizowanych sklepach a nie w marketach budowlanych!

szukasz sklepow ze srubami (w kazdym wiekszym miescie musi byc przynajmniej jeden) i tam o to pytasz

ja place 12gr za M4 i chyba 15-16gr za M5

akurat musze isc do teo sklepu wiec daj znac ile tego chcesz

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      nakretki kłowe lub pazurkowe

takie rzeczy kupuje sie w wyspecjalizowanych sklepach a nie w marketach budowlanych!

szukasz sklepow ze srubami (w kazdym wiekszym miescie musi byc przynajmniej jeden) i tam o to pytasz

ja place 12gr za M4 i chyba 15-16gr za M5

akurat musze isc do teo sklepu wiec daj znac ile tego chcesz

Może nie nakrętki, ale ja mieszkam w Warszawie i nie mogę znaleźć normalnej stolarni gdzie zamówię równo docięty MDF wszędzie tną ręcznie wyrzynarką ... a o podfrezowaniu można zapomnieć.

Więc nie dziwię się, że kolega nie może znaleźć śrubek w normalnej cenie.

Skomentuj

Mam w koło masę sklepów z metalowymi artykułami, sam je niedawno zaopatrywałem więc okolicę mam przewertowaną ale nigdzie nie mogłem znaleźć tych nakrętek, wszędzie jak już znalazłem to najmniejsze M6 :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Away Zobacz posta
          mieszkam w Warszawie i nie mogę znaleźć normalnej stolarni gdzie zamówię równo docięty MDF wszędzie tną ręcznie wyrzynarką ... a o podfrezowaniu można zapomnieć
          W Leroyu tną maszyną, wymiary trzymają do mmetra :)

Skomentuj

Nie na temat...
            tylko u mnie z leroyu nie ma grubego mdf-u
            tylko 10 lub 12mm
            ja kupuje w obi
            a z frezami ciezko
            bo to nie sie nie powinno nazywac stolarnia tylko ciecie plyt pod wymiar
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Proponuję zerknąć w ofertę takich firm jak Fabory lub Marcopol. Jeśli nawet prowadzą sprzedaż wyłącznie hurtową to zawsze możesz wysłać maila z zapytaniem o punkty detaliczne, które zaopatrują.

Skomentuj

ja mam po 10-12gr za sztuke
                sa na wage i tyle mniej wiecej kosztuja
                jak nie kupisz to daj znac to ci pomoge
                kupuje w sklepach ze srubami
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja pamiętam, że za grosze kupowałem w castoramie. Niestety było to ponad rok temu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawlo_j23 Zobacz posta
                    Mam w koło masę sklepów z metalowymi artykułami, sam je niedawno zaopatrywałem więc okolicę mam przewertowaną ale nigdzie nie mogłem znaleźć tych nakrętek, wszędzie jak już znalazłem to najmniejsze M6 :(
                    Jak jesteś z Wojkowic to masz blisko do Castoramy koło Makro w Sosnowcu. M4 po 55 groszy sztuka.

Skomentuj

55gr :o
                      rozboj w bialy dzien...:ohmy:
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pracowałem w Marcopolu właśnie, nie ma szans na zakup mniejszej ilości. Chcę kupić jakieś 30 szt może więcej więc po 55 gr też sporo wyjdzie :/ Za glupie nakrętki...

Skomentuj

Jeszcze masz tu: http://www.loudspeakershop.eu/wkrety-sruby-c-221.html

Do tego musiał byś doliczyć koszty wysyłki. Niestety kupując w detalu, musisz się liczyć z trochę wyższą ceną. Albo szukaj w sklepach z artykułami metalowymi. Chociaż u mnie w mieście też ich dostać nigdzie nie mogłem.

Skomentuj

Ja kupiłem nakrętki przez internet. zapłaciłem 20zł razem z przesyłką za 100szt m5 i 50szt m4. Poszukajcie w google FIXMET i hasło nakrętki pazurkowe

Skomentuj

No i super oferta ! Dzięki Kremien :) Mają też długie imbusowe śruby :)

Skomentuj

Odświeżę trochę temat,ostatnio kupowałem nakrętki pazurkowe w tym sklepie: http://www.e-nierdzewne.pl/83-nakretka-pazurkowa

Skomentuj

Ja z mojej strony mogę polecić hurtownię Olaf, z pewnością każdy znajdzie to, czego szukał http://olaf.pl/

Skomentuj

Czaruję...
                                  X