Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Domki campingowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Domki campingowe

Witajcie.
    Macie jakieś godne polecenia i sprawdzone miejsca na mazurach bądź nad morzem? Chodzi o domki campingowe. Trzeba coś powoli myśleć o wakacjach.
    Miło by było, gdybyście namiarami "sypali".
    Pozdrawiam bardzo serdecznie
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Ruciane Nida , mazury , 6 osobowy domek z tarasem , grillem i pełnym wyposażeniem , ogrodzona posesja. W tamtym roku płaciłem 25 zł za dobre od osoby , z tym że bylem tylko z dziewczyna , gdyby upakować 6 osób napewno będzie taniej.

Skomentuj

Rzuć okiem tutaj: http://e-mazury.com.pl/ w dział: Domki letniskowe

Skomentuj

Morze: u Alexa, Chłapowo (koło Władysławowa) ogólnie 2 razy tam byłem i było fajnie, tyle że pod namiotami byliśmy ale w koło pełno domków do wynajęcia...

Skomentuj

A ja ze swojej strony mogę polecić akademiki GUM :) jeśli ktoś ma legitymacje studencką to można naprawdę tanio spędzić parę dni w Gdańsku. Jest co zwiedzać i plaże też są spoko :)

Skomentuj

Dzięki za odzew! Planuje trip'a z dziewczyną na motorze. Ofert pare znalazłem, ale czy macie jakieś takie "swoje miejsca". Żeby było tanio Jestem minimalistą, i żeby było gdzie spać :P
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ryn mazury
              domki 4 osobowe 2 osobne pokoje nad samym jeziorem cena 40zl od osoby
              tylko musze znalezc nazwe

a za granice nie chcecie jechac?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeśli znalazł byś nazwę, byłoby good. Za granice w przyszłym roku, oczywiście na motorze :P Ale jeśli masz coś do zaproponowania, to bardzo proszę
                marcinsywala.pl

Skomentuj

moze troche nie konwencjonalnie ale powiem: Rumunia
                  piekny kraj, bylem przejazdem 4 dni, super gory, piekne widoki, ladna miejscowosc nadmorska Mamaia, nie daleko Bulgaria, po drodze Wegry
                  polecam
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Marzy mi sie wyjazd obrazdowy do Rumunii. Baardzo mi się podoba.

marcinsywala.pl

Skomentuj

Może ktoś coś jeszcze zaproponować?
                      marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
                      X