Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam taniego CNC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam taniego CNC

Potrzebuje wykonac 22 dechy o wymiarach mniej wiecej 100cm/5cm/12mm z odpowiednimi scieciami (przykladowy rysunek: http://img24.imageshack.us/img24/6425/cncf.png ) ze sklei. Do tego dojda kolejne 22 podobne dechy tyle ze w mniejszym wymiarze powiedzmy o polowe mniejszym podobnie ciete. Moge wykonac to sam ale nie mam teraz za duzo czasu na zabawe strugiem. Czy ktos ma namiary na tanie cnc czy tez moze sluzyc rada jak sie do takiego zamowienia zabrac i ile to moze kosztowac? Projekt robie w autocadzie i tez nie wiem czy cos takiego przyjmuja do realizacji itd :) z gory dzieki za pomoc w temacie

Łooo, samolot budujesz czy jak?
    Mam namiary na jednego gościa z okolic Krakowa, który prywatnie robi takie rzeczy (no, z rok temu jeszcze robił - ma frezarkę numeryczną). Coś tam u niego wycinałem i nie było specjalnie drogo - a możesz się jeszcze potargować. Można zapytać czy by się tego nie podjął. Co prawda dochodzi przesyłka więc może się nie opłacać ale zapytać warto - jak chcesz to podam Ci jego namiary na PW.

Skomentuj

Jasne daj jak mozesz i jesli mozesz to powiedz mi mniej wiecej jak sie krztaltuje cena takiej uslugi bo dla mnie to w tym momencie czarna magia - CNC sie nigdy nie zajmowalem. Co buduje ? Instrumenty muzyczne. Zdarzyło sie się popełnić kilka djembe, conga itd a teraz czas na atabaque z tym ze o ile poprzednie buduje sie dłutem to atabaque składa się z takich puzzli :P

Atabaque-> http://www.geracao-capoeira.fr/photos/atabaque.jpg

Skomentuj

Widzę, że w "bębenkach" się specjalizujesz :) Takie djembe posiadam na stanie - kupione nie do końca świadomie, po pijaku na Woodstocku kilka lat temu - do tej pory nie nauczyłem się na tym grać :flapper:

Co do cen to nie wiem dokładnie jak on to liczy. Ja wycinałem zębatkę o średnicy jakieś 30 cm i grubości jakieś 7 cm, w wysokoudarowym tworzywie sztucznym. W sumie było to trochę skomplikowane (zmienne promienie, otwory mniejsze i większe i takie tam) - zapłaciłem za to coś koło stówy o ile dobrze pamiętam... ten Twój element nie mam pojęcia jak przeliczyć. Dane gościa wysyłam na PW.

Skomentuj

Czaruję...
        X