Czy na pewno cena jest najprzystępniejsza, nie powiem, również, czy na pewno nie trzeba kupić całych płyt (jakoś zawsze potrzebowałem tyle, że odpadów było góra kilka), ale docinają równo na żądany wymiar na CNC bez krzywości. Najlepiej zadzwonić: NACEVA, ul. Myśliwska 68, 30-718 Kraków, Tel: 12 6532092
Hermes, napisz co i jak z cenami, bo z mdfem zawsze w Krakowie był problem, a coś czuje że w niedługim czasie będzie mi potrzebny, a z wiórówki tego nie zrobie
Czyli elegancka cena :) Jak kiedyś liczyłem cene całej płyty na metry, wyszło ok 42zł/m2 plus cięcie w casto tak samo 1zł za metr, teraz podobno tną za free, ale nie chce mi się wierzyć, skoro wcześniej cięli tylko towar u nich zakupiony.
W przypadku płyt ciętych należy zakupić całą płytę. Cała płyta ma wymiar 2800mmx2070mm (zarówno MDF oraz płyta wiórowa) co daje nam powierzchnnie blisko 5,8m2 Natomiast przy docinaniu płyty trzeba odliczyć 10mm z każdej strony na tzw. krawędziowane czyli równanie krawędzi płyty oraz 4mm na rzaz.
I co z tego że tam poleciłeś linkiem z allegro, jak za 12 dni go nie będzie?
Z tego powodu, że meblux69 jest z krk dodałem powyżej ich stronę i skopiowałem ceny z allegro, będzie dla "potomnych"
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Dzięki, że zwróciłeś mi uwagę, fakt, link z allegro jest ulotny...
Zasadniczo w niniejszym wątku chciałem potwierdzić, że skorzystałem z ich usług i tak jak napisałem we wskazanym wątku, mogę na tej podstawie polecić ten zakład...
jak by co to kupujcie surowa nie jednostronnie laminowana, biala
jak jest od srodka laminowana to jakis taki pudelkowy dzwiek wydaje, slychac to odrazu
nie umiem tego okreslic
ale slysze roznice odrazu
chociaz chyba xavian uzywa plyt obustronnie laminowany i dlatego okleja je od srodka matami
Skomentuj