Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF Kraków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    A jak z cięciem? Płatne? jeżeli tak, to wiesz ile?
    Chyba w cenie, ale nie jestem pewny. Tu masz link do aukcji: http://allegro.pl/plyta-mdf-grubosc-...760800174.html
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Sorry, że odkopuję temat ale mam problem z kupieniem MDFu. Byłem w Intarze - kupno całej płyty(5.6 m^2) nie jest mi na ręke, w Drewicie jest to samo. Nie wiecie gdzie mogę kupić płyte dociętą na wymiar, ale gdzie płaci się za metr bieżący a nie za całą płyte ? 200 zł za MDF nie będe płacił, ja potrzebuje niecałe 1/3 całej płyty a reszta jest mi kompletnie niepotrzebna...

Skomentuj

Jedyne rozwiązanie skrzyknąć się i zrobić wspólne zamówienie z kimś (lub z kimsiami :), tak by możliwie zmieścić się w rozmiarze rozkrojonej płyty/płyt. Tak za metr bieżący to nigdzie nie chcą gadać.

Skomentuj

Swego czasu był meblux69, ale widzę że stronki już nie ma.
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

MDF na wymiar Kraków

Hej, czy zna ktoś i może polecić firmę w Krakowie gdzie dotną na wymiar formatki surowego mdfu 19mm na obudowy? Może być też firma z okolic Kalwarii, przejeżdżam tamtędy.
            Domyślam się, że niektóre firmy wymagają zapłacenia za całą płytę, może wtedy byłby ktoś chętny dołączyć się do zamówienia?
            Ja bym potrzebował ok 2.1 mkw, zostaje prawie jeszcze 2/3 płyty...
            Last edited by Tanner; 22.01.2017, 15:00.

Skomentuj

Zna ktos firme: http://www.intar.pl/About/1458_1256_...f-surowe.aspx?

Skomentuj

Zadzwoniłem tam właśnie, obsługa spoko, trzeba wziąć całą płytę, zapłacić coś wcześniej, albo za sam materiał albo za całość. Koszt cięcia to ok 1zł za metr bieżący, nie robi im problemu dużo małych formatek. Zamówienie można przesłać w formie spisu elementów - wymiary i ilość sztuk. Czas oczekiwania to ok 3 dni robocze.

Jak dla mnie super, ile mkw. masz swoich formatek?

Tak myślę jeszcze, może ktoś spoza Krakowa też by chciał trochę mdfu? Wysyłka kurierem do 30 kg kosztuje 19,99 przez sendit wysyłane UPSem, nie problem ostrechować i wysłać.
                Last edited by Tanner; 23.01.2017, 09:40.

Skomentuj

Ja potrzebuje okolo 3.7m2 wiec chyba cala plyta pojdzie

Skomentuj

OK, to spiszemy się na PW a potem zostawimy tu opinię dla potomnych

Skomentuj

Zamawiałem w tej firmie MDF (ale nie w Krakowie), wszystko było ok.

Skomentuj

Poszukaj firmy ITS , ja zaopatruję sie w tej firmie tyle ,że w Rzeszowie

Skomentuj

Pewnie, można przenieść, będziemy kontynuować temat.
                          PS. zamówienie złożone w INTAR, damy znać jak wyszło.

Skomentuj

Jakby kogoś interesowało, aktualna cena w Intarze na Stoczniowców to 285,36 brutto za plyte 2800x2070 z Kronospanu i 1.5 netto za mb cięcia.

Skomentuj

o grubości 25 mm, będzie kawał mebla

Skomentuj

Ja korzystam z: http://centrum.meble.pl/ - z odbiorem osobistym
                                marcinsywala.pl

Skomentuj

A jak kasują za cięcie i czy trzeba całą płytę kupić?

Skomentuj

Trzeba kupić całą płytę. Za cięcie kasują, ale ładnie to robią.
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

Witam, ja korzystam z: MARKAT Sp.z o.o.Brody 666, 34-130 Kalwaria Zebrzydowska
                                      Płyty kupuję od Firmy Markat od kilku ładnych lat z przywozem do mojej Firmy. Polecam ze względu na solidność i cenę (chociaż mogę mówić tylko o cenie dla mnie, która przy moim zapotrzebowaniu była bezkonkurencyjna).

Skomentuj

Czaruję...