Witam,jaki telefon możecie polecic do kwoty 300zł najlepiej uzywany,bez dotykowego ekranu z wygodna klawiatura,najlepiej na symbianie,funkcje sa mało istotne,marka najlepiej Nokia,mozna podsylac jakies ciekawe propozycje w formie linku do aukcji,pozdrawiam i dziekuje
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Telefon do kwoty 300zl jaki??
Collapse
X
-
samsungi wlasnie za mna nie przemawiaja wole Nokie,poprzednio mialem nokie E50,E51 średnio mi sie widzi wolałbym juz własnie E52 ale te stoja powyzej 400zł a tyle szkoda mi na telefon,myślałem nad nokia N95 ale w nich ponoć strasznie krótko trzyma bateria,i jest dosc sporych rozmiarów,jesli chodzi o telefony z klawiaturą qwerty szczrze nie miałem styczności z takimi:) i sa troche szerokie :P ale za to dosc płaskie:) czekam na dalsze propozycje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111;nie polecam telefonów rozsuwanych marki Samsung idt. Bo już na wymieniałem przy nich tyle taśm LCD od nich że szok.
Nad E52 sam się kiedyś zastanawiałem szukając telefonu dla taty ale csbiczek naprowadził mnie na trop awaryjności tego modelu. Po opiniach innych może zainteresuje cię Samsung i550
Skomentuj
-
W samsungach moze ale w nokiach wystarczy wymienic ale na orginalna i mamy spokoj na ok 2,3 lat:),za samsungiem przemawia design i nizsze ceny niz nokii:),czyli E52 odradzacie mowisz,samsungow strasznie malo jest na allegro niestety
---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:41 ----------
i550 odpada za waskie przyciski wygdniejsze dla mnie sa pelne przyciski wlasnie jak były w Noki E50
---------- Post dodany o 18:03 ---------- Poprzedni post o 17:44 ----------
hm a jakby postawic jednak na nowoczesnosc czyli na dotykowa i kupic nokie 5530 co o niej myslicie mial ktos stycznosc z nia??
Skomentuj
-
Awaryjność E52? Widać mam szczęście bo w domu są 3(m.in. moja), nie oszczędzane, mają każdy około roku i nic się złego nie dzieje. Nawet ostatnio aktualizacja softu była i poszło gładko. Wszystkie wzięte w Orange made in Finland. Jedyny problem to niektóre aplikacje wymagają podpisu certem a jego trzeba sobie wyrobić albo na forach albo na www ; ]
P.S.
Za miesiąc będę jedną sprzedawał bo przesiadam się na HTC Desire.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777 Zobacz posta5530marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Ja aktualnie mam N95 i nie narzękam... a tak wogóle to taśma w Nokiach dłużej wytrzymuje. Nie polecam Ci też żadnej Noki Xpress Miusic idt. E50 kupiłem roczną i urzywałem ją ponad 1,5roku. Wytrzymałem telefonem jest Noki 6700 clasicc jak byś był zainteresowany to mogę Ci ją sprzedać za 400zł bo szwagier taką ma. Kolejnym dobrym telefonem 6303. Mam dużą styczność z telefonami i dotykowych jakoś nie polecam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postabateria w tym tel to dno i metr mułu...
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postaNie polecam Ci też żadnej Noki Xpress Miusic idt
Ze co? Polecam np. nokia xpress 5800, super maszyna.
N95 to padaka.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bitbober Zobacz postaW 6303i jest taka sama. Nie wiem może to zależy od partii ale np w naszej 6303i przy ok 30min rozmów dziennie bateria trzyma ok tygodniamarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz postato nic dzwinego skoro ten telefon ma akumulator...
Ze co? Polecam np. nokia xpress 5800, super maszyna.
N95 to padaka.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postadobrze sformatuje baterie
Chyba akumulator i nie sformatuje tylko formuje,. Sformatowac to sobie mzoesz dyskietke.
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postaNo to poczekamy aż Ci padnie soft to pogadamy
Skomentuj
-
nokia N95 jest zaduza gabarytowo,ale ogolnie w porzadku telefonik.Dlaczego nie polecasz zadnych z seri XE?? co do 6700 wogole mi sie nie widzi z powodu braku symbiana i klawiatury pozatym 400 zl w zyciu niedalbym za ten telefon,wg mnie o niebo lepsza E52 badz polecona przez csbiczka E71,obenie moim typem na dzien dzisiejszy jest nokia 5530 dotykowa-model niewiele ustepujacy modelowi zaproponowanego przez pogelmesera Nokii 5800-tak sie wypowiadaja bynajmnij uzytkownicy jednego i drugiego
Skomentuj
-
Przedewszystkim powiedz do czego będziesz używał ten telefon?? A ta E71 to nawet jest szersza do N95. O E71 mam dobrą opinie.
No wybacz pegelmesser ale miałem chyba z 5 różnych XP i w każdej padał soft więc się nie dziw że mam taką oponie o nich. Niewiem jak jest z tymi nowymi co są chyba na androidze o ile się nie myle. Lub jeszcze są na bb5Last edited by bartek34111; 25.01.2011, 15:23.
Skomentuj
Skomentuj