Wszystko to jest oczywiście rzecz gustu oraz kasy jakiej chcesz wydać na dany telefon. Powiem też że nie polecam żadengo Samsuga dotykowego bo jak gadam z handlarzami to Ciężko taki sprzedać za dobrą kase.
Sam używam od prawie roku Avile gps i uważam że za tą cenę (300zł nowy) jest to dobry fon.
Siostra ma Corby i też sobie chwali.
Może handlarzom jest ciężko sprzedać ale gdy użytkownik poda normalną cenę takiego fona to i klient się znajdzie
N95 to niestety przeżytek z wadami jak cholera... Jak już to wersja 8GB... Fakt faktem że podobny temat założyłem ponad pół roku temu i wybrałem N82 (funkcje identyczne jak N95 tylko poprawnie wszystkie błędy typu mocniejsza bateria, lepszy GPS, lepszy aparat"mniej szumi" i ma normalną lampę błyskowa anie jakąś jedna diodę) funkcji nie muszę wymieniać chyba WiFi, GPS, 5Mpx, symbian 3rd.... Ogólnie jestem zadowolony ale chyba przejdę w stronę Androida bo Symbian denerwuje mnie szybkością i certyfikatami....
to widocznie moja przegladarka szwankuje :/ nie wyswietlil mi sie post ktory napisalem:),ale mniejsza temat do zamkniecia w zasadzie kupilem nokie 5530 na rocznej gwarancji producenta za 250zł jak narazie jestem zadowolony tylko ze gosc zapomnial wlozyc ladowarki do kompletu:/ i pozniej ja nadal ale listem poleconym zwyklym to widze ze mam ladowarke:/ telefon ogolnie jak narazie sie nie zacina ani nie wiesza,menu jak na symbiana wmiare szybko chodzi,telefon ma kilka wad ale kazdy jakies ma,dziekuje wszyskim za propozycje i pomoc
Żeby nie zakładać nowego tematu...
Jaki wg Was z oferty play dla firm jest najbardziej opłacalny telefon przy największym abonamencie? Chodzi o to, aby telefon po podpisaniu umowy od razu trafił na allegro i dobrze się sprzedał... Ktoś siedzi aktualnie w temacie ?
Play dla firm i najwyższy abonament.
Skomentuj