Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon do kwoty 300zl jaki??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz posta
    A ta E71 to nawet jest szersza do N95.
    szersza moze tak ale za to jaka cienka n95 kojarzy mi sie z mydelniczka:P

Skomentuj

Wszystko to jest oczywiście rzecz gustu oraz kasy jakiej chcesz wydać na dany telefon. Powiem też że nie polecam żadengo Samsuga dotykowego bo jak gadam z handlarzami to Ciężko taki sprzedać za dobrą kase.

Skomentuj

Jak coś to polecam Sony Ericsson k610i. Mam go od nowości, nigdy mnie nie zawiódł, wiele ze mną przeszedł i zapewne jeszcze przejdzie :P
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez bartek34111;
          nie polecam żadengo Samsuga dotykowego
          Sam używam od prawie roku Avile gps i uważam że za tą cenę (300zł nowy) jest to dobry fon.
          Siostra ma Corby i też sobie chwali.
          Może handlarzom jest ciężko sprzedać ale gdy użytkownik poda normalną cenę takiego fona to i klient się znajdzie

Skomentuj

dlaczego ktos usunał moj ostatni post??:(
            UWAGI MODERATORA
            Żaden twój post nie był usuwany w tym temacie.
            Last edited by raven1985; 27.01.2011, 15:03.

Skomentuj

N95 to niestety przeżytek z wadami jak cholera... Jak już to wersja 8GB... Fakt faktem że podobny temat założyłem ponad pół roku temu i wybrałem N82 (funkcje identyczne jak N95 tylko poprawnie wszystkie błędy typu mocniejsza bateria, lepszy GPS, lepszy aparat"mniej szumi" i ma normalną lampę błyskowa anie jakąś jedna diodę) funkcji nie muszę wymieniać chyba WiFi, GPS, 5Mpx, symbian 3rd.... Ogólnie jestem zadowolony ale chyba przejdę w stronę Androida bo Symbian denerwuje mnie szybkością i certyfikatami....

Skomentuj

to widocznie moja przegladarka szwankuje :/ nie wyswietlil mi sie post ktory napisalem:),ale mniejsza temat do zamkniecia w zasadzie kupilem nokie 5530 na rocznej gwarancji producenta za 250zł jak narazie jestem zadowolony tylko ze gosc zapomnial wlozyc ladowarki do kompletu:/ i pozniej ja nadal ale listem poleconym zwyklym to widze ze mam ladowarke:/ telefon ogolnie jak narazie sie nie zacina ani nie wiesza,menu jak na symbiana wmiare szybko chodzi,telefon ma kilka wad ale kazdy jakies ma,dziekuje wszyskim za propozycje i pomoc

Skomentuj

Żeby nie zakładać nowego tematu...
                  Jaki wg Was z oferty play dla firm jest najbardziej opłacalny telefon przy największym abonamencie? Chodzi o to, aby telefon po podpisaniu umowy od razu trafił na allegro i dobrze się sprzedał... Ktoś siedzi aktualnie w temacie ?
                  Play dla firm i najwyższy abonament.

Skomentuj

Hmm, może HTC HD2

Skomentuj

Zastanawiałem się nad nim, ale nie do końca jestem pewien HD7 wysoko stoi..

Skomentuj

a iphone maja?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

maja kilka modeli

Skomentuj

Czaruję...
                          X