Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Programowanie w javie, potrzebna duża pomoc:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Programowanie w javie, potrzebna duża pomoc:)

Panowie, przyznać się kto ma sporo do czynienia z java? Potrzebuję pomocy w projekcie na zaliczenie:/

Mogę pomóc na tyle na ile będę umiał java nie jest moją brożkom ale php znam świetnie. gg 11429297 Wspólnie damy rade;]

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
      Panowie, przyznać się kto ma sporo do czynienia z java? Potrzebuję pomocy w projekcie na zaliczenie:/
      Zaraz, dali wam temat na zaliczenie ale najpierw nie nauczyli?

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
        Zaraz, dali wam temat na zaliczenie ale najpierw nie nauczyli?
        Normalna sprawa. Ja pisałem pracę w LabView, z którego przez całe 6sem. wcześniej miałem jedną laborkę wprowadzającą typu co to okno a co diagram...

Skomentuj

To zakrawa na wyższouczelniany kryminał. Za co ci pseudowykładowcy biora pieniadze? I jeszcze kupe kasy na "programy badawcze dla przemysłu" ***. A patentow z tego zero.

UWAGI MODERATORA
          Przeczytaj ponownie pkt 9 ppkt g regulaminu serwisu. Kolejne ostrzeżenie wędruje do Twojej kolekcji.
          Q

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
            To zakrawa na wyższouczelniany kryminał. Za co ci pseudowykładowcy biora pieniadze? I jeszcze kupe kasy na "programy badawcze dla przemysłu" ***. A patentow z tego zero.
            Nie masz zamiaru pomóc i wątpię też że jesteś w stanie więc po co zabierasz głos?

Skomentuj

Panowie, jest ktoś jeszcze w stanie pomóc? Czas mnie nagli a z o pomoc ciężko:/

---------- Post dodany o 21:02 ---------- Poprzedni post o 10:07 ----------

Ktokolwiek?:(

Skomentuj

Czaruję...
              X