Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w eaglu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w eaglu.

A wiec tak udało mi się zrobić schemat ideowy w eaglu, ale ze zrobieniem płytki jest już gorzej, czy ktoś był by tak dobry i sprawdził czy ten wzmacniacz co zrobiłem ma szanse działać. No i nakierować jak zrobić ta płytkę. Proszę sie odezwać na PW to podeśle na maila zainteresowanym osobą, pliczek ze schematem.

Pozdrawiam, Maciek

Jeśli przekopiowałeś do eagla schemat bez błędów to zapewne działać będzie. Dobrze jak byś wrzucił plik eagla na jakiś serwerek i tutaj dał linka. Mogę rzucić okiem na płytkę

Skomentuj

http://chomikuj.pl/deker-w/tda1554+tl,435220158.sch

To plik z eagla.

Skomentuj

jeśli to do auta to dałbym zasilanie przez dławik, żebyś nie słyszał silnika w głośnikach, schemat wydaje się ok ale technika rysowania pozostawia wiele do życzenia

Skomentuj

Rysowane bylo na szybko i wiem ze za fajnie nie wyszlo.
          a To bedzie do domu wiec dlawika nie daje.

Skomentuj

zrobiłeś już PCB?

Skomentuj

Nie wiem, czy dostaniesz tak małe kondy 1000u, warto dać trochę większe, żeby nie było zonka z dopasowaniem elementów na płytce.

Skomentuj

Zamieszczone przez krasz1 Zobacz posta
                Nie wiem, czy dostaniesz tak małe kondy 1000u, warto dać trochę większe, żeby nie było zonka z dopasowaniem elementów na płytce.
                Wiem że za małe, właśnie się zorientowałem, muszę zmienić :)

Skomentuj

Nie wiem, czy dostaniesz tak małe kondy 1000u
                  Co to znaczy? 1000uF są dostępne w każdym sklepie bez żadnych problemów :P

Skomentuj

Zamieszczone przez jacek.szwed93 Zobacz posta
                    Co to znaczy? 1000uF są dostępne w każdym sklepie bez żadnych problemów :P
                    Mam nadzieję, że to żart... Kolega użył kondów o zbyt małej średnicy....

Skomentuj

Masz racje, zwyczajnie nie zrozumiałem o co ci chodzi. Pomyślałem z rozpędu, że tu chodzi o wartość. Zwracam honor w takim razie.

Skomentuj

I jak udało się komuś z ta płytką?

Skomentuj

wczoraj poświęciłem jej chyba z 5 minut i mam tylko połowe. Jak skończe to opublikuje

Skomentuj

w takim razie czekam na publikacje

Skomentuj

Czaruję...
                            X