Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ozdobienie ciała

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ozdobienie ciała

powiem krutko znudził mi sie mój dotychczasowy wyglad:(
    w zwiazku ze zblizajacym sie karnawalem musze swoje BODY przyozdobic!
    metale szlachetnie i te mniej szlachetne nie wchodza w gre.
    tatuaze odpadaj!
    wiec wpadłem na genialny pomysł przyozdobienia swego body i facjaty sznytami!

tylko nie wiem jaka długosc , czy wybrac szarpaną czy cietą??
    planowalem zrobic jedna nafd łukiem brwwiowym i na policzku tak zeby szwy było ładnie widac a plastry na szwy ładnie bedom sie w ultra fiolecie swiecic
    obowiazkowo musze miec tez sznyte na bice[psie kiedy wystwie łokiec przez okno i kiedy załoze bluzke ze sciagaczem na biceps

xczy macie jakies sugestie co do długosci na łuku i policzku i bicepsie? czynm je zrobic?
    czy przyozdobic sobie takze tors , łydke i plery???
    co wy na to???
    hehehehe

na łydce kłuta szarpana :P
    Ja bym na twoim miejscu coś zaimprowizował. Przyklej sobie fireworka taśmexem do policzka i go odpal. Powinno zajefajnie wyglądać i stylowo

Skomentuj

grzesio hehehe ale to rana oparzeniowa i chyba szarpan a albo wybuchowa hehehe

Skomentuj

hm, no ja mam pare klutych no i dziwnie to wyglada;/. zdecydowanie wole szarpane . polecam sobie porobic takie na ustach i jezyku mniami :), no i jeszcze oko bym wydlubal zeby to jakos razem wygaldalo :)/

Skomentuj

Służe piłą spalinową.Nieodpłatnie!
          PZDR

Skomentuj

i pilnikiem zęby sobie spiłuj, dobrze wyglądają rany wykonane stalową linką owiniętą wokół kończyny i przymocowanej z jednej strony do drzewa, a z drugiej do wyciągarki od ciężarówki. tylko przygotuj siatkę na mięcho.

Skomentuj

proponuje jedna cieta lecaca przez policzek i oko i łuk , a druga na klacie . Bardzo stylowe też mam takie

Skomentuj

Albo rana postrzałowa na lewej półkuli mózgowej (o ile taka istnieje). mam giwerkę to cię mogę drasnąć z lekka, tylko żebym trafił !
                Albo może utnij se rękę niżej łokcia !!! Pomyśl..Ale byłby czad jakbyś tak kikuta wystawił ze ściągaczami na bicepsie... Ludzie a zwłaszcza laski oglądali by się za tobą....ale chyba z politowaniem

Skomentuj

Proponuję cos oryginalniejszego, może części elektroniczne pod skurą?? jakaś płytka drukowana w dużej rozdartej ranie, oglądałeś terminatora?? myślę że starczy za inspirację na rany :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X